reklama

Mám opět problém. Předělala jsem stránky www.chatadrechsler.unas.cz. Původně se mi zobrazovala reklama nahoře.Nyní jsem změnila nastavení na dole na všech stránkách,ale reklama stále zůstává nahoře. Zkusila jsem stránky smazat a nahrát soubory znovu atd. nepomáhá to. Poradí mi někdo? Děkuju
Na titulní stránce je reklama vložena správně - ve zdrojovém kódu je umístěna před koncem tagu body (před </body>). To že se zobrazuje nahoře je způsobeno tím, že ostatní prvky stránek jsou absolutně pozicované, jsou tedy vyňaty z normálního toku vypisování prvků stránky. Protože jako jediná není reklama pozicovaná absolutně (nemá přesně určené místo) tak je vypsaná na stránku hned odshora - "je první na řadě mezi prvky, které nejsou pozicované absolutně - pro reklamu je potřeba vytvořit pozicovaný element na konci stránky a do něj reklamu umístit pomocí značky jak je to popsané v :
http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html
Děkuju,už to běží jak má. Strašně moc jsi mi pomohl. Už jsem opravdu nevěděla co s tím. A jen tak mimo řeč. To co si mi tu poradil je tu někde napsáno?Já že jsem to hledala všude možně i nemožně a nic... ale taky je docela možný že jsem to přehlídla :-)
Ještě jednou díky
asellaa:
to s tím absolutním pozicováním a reklamou je tady celkem častý dotaz, často se totiž stává, že lidé, kteří neumí HTML použijí nějaký HTML editor, který vytvoří stránky právě za pomocí absolutního pozicování a pak nastne to divení, co, že si to ta reklama dovoluje zobrazovat se nahoře, když je nastavená dolu.
Tedy v tomto fóru se to dá najít celkem často, pak je tu ještě taková neoficiální nápověda faq.webzdarma.cz - tam to také možná je, ale nechce semi to teď hledat jestli je to opravdu tak. Jinde to asi napsané není protože WZ poskytuje webový prostor a předpokládá se, že lidé dokáží udělat stránky tak aby odpovidaly např. požadavkům na zobrazování reklamy - takže spíše by se asi dalo říci, že to jde na vrub neznalosti HTML a toho jak prohlížeče vykreslují podle zdrojového kódu stránku