FTP - Total comander - nefunguje

Ahojky, nemohli byste mi prosím poradit, jak vyzrát na hlášku v Total Commanderu : "Přenos selhal; pokračovat v činnosti?" Ano/Ne.

nejdou mi nahrát na web nové stránky a nevím, kde můžu dělat cyhbu. internet vypadlý nemám. Předem moc díky za info!
Tak jsem to teď zkoušela nahrávat přes formulář WZ a taky mi ty soubory nejdou nahrávat. Nemůžete se na to admine prosím podívat?
je nějaký výpadek?
Také mám stránky na doméně unas.cz a žádný výpadek FTP neregistruji. Teď jsem to zkoušel. Zrovna doména unas.cz je méně používána než třeba wz.cz a tudíž téměř trvale funkční. Správce souborů nepoužívám, FTP je efektivnější.

Výpadek to rozhodně není.
ahoj vsem
taky mam stejny problem
proc tohle uz pres pul roku pokracujici, pracovniky wz nevyresi
asi prejdu na jinej portal ic
Hanka:
Ty přiblblé hlášky z Total Dekomanderu jsou k ničemu. FTP log by byl?

sioga:
"asi prejdu na jinej portal ic"
Pápá, aspoň zase trochu klesne zatížení serverů.
Mám stejný problém s FTP píše že nejsem oprávněn správcovat a používat ho.Nemůžu se přihlásit na svoje FTP stránky a nic tam nemůžu nakopírovat.
a záhadným způsobem se my z web stránek vymazal index.html takže neni možný ani přístup na web!
trvá to už hrozně dlouho a chyba rozhodně neni u mě!
tak prosím o POMOC!
lze se přihlásit pomocí webového rozhraní?
<HTML><em>Mám stejný problém s FTP píše že nejsem oprávněn správcovat a používat ho.</em>

Jak konkrétně ta chybová hláška zní? Zřejmě nemáte na svém počítači dostatečné oprávnění pouštět určité programy, pak to ale není problém WZ.</HTML>
ta hlášká zní takhle:
Při kopírování souborů na server FTP došlo k chybě.Přesvědčte se,zda máte oprávnění ukládat soubory na tento server.

Podrobnosti:
200 Type set to I
227 Entering Passive Mode (195,122,194,239,189,192).
550 STOR:Quota exceeded.

No je zajmaví že bych neměl dostatečné oprávnění to používat když jsem to už pres půl roku nebo jak dlouho používal a pak z ničeho nic my přestalo jít připojení a správcování a vymazál se my i Index.html ze stránek..takže není možný ani přístup na ně.
zajímaví, zajímavý - řekněme zajímavé - tak dlouho jsi to používal až jsi naplnil pověstný pohár pro uložení stránek až po okraj - a to: Quota exceeded - znamená, že pohár přetekl - překročil jsi povolenou kapacitu
<HTML>Jo, to je tak, když si někdo vykládá hlášky po svém, neumí ani anglicky a už si myslí, že je to nějakým oprávněním (je třeba věřit logu, ne počeštěným hláškám a dohadům programátorů příslušného softwaru) a že je zbytečné je sem kopírovat. Já se mu vůbec neomlouvám, blbou radu na blbou otázku měl očekávat.

Pravdu má ds - naplnil jste svůj webový prostor. Abyste tam mohl něco nahrát, můžete zvýšit množství reklamy (banner + lišta), čímž zvednete prostor na 150 MB (pokud jste tak již neučinil). Další možností je něco smazat. No a poslední možností je jít někam jinam, asi na nějaký placený hosting.</HTML>