Podpora odesíláni formuláře

Rád bych na svoje stránky umístil odpovědní formulář. A tak jsem se chtěl zeptat, jak mám definovat akci elementu form. Díky za odpověď
http://www.jakpsatweb.cz/formulare.html
akci - no na nějaký skript, který to zpracuje. a ten skript si bud napsat nebo využít hotové řešení; v případě nejvyšší lenosti využít třeba služby blueboard a podobných
Podařilo se už někomu podle těch rad co jsou ze http://www.jakpsatweb.cz/formulare.html
zprovoznit ten webový formulář?, ja to zkoušel, ale tohle je opravdu náročné, pokud to někdo podle toho dělal a přišel nato jak to rozchodit kontaktujte mě na E-mailu.
Co na tom nechapes?

Jedna vec je formular vytvorit, druha vec je formular zpracovat.
Vytvorit formular je snadne a podle toho odkazu.
Zpracovani formulare je bohuzel uz jina kapitola. V tomto stavu se musi nejakym zpusobem ten formular dynamicky zpracovat. A k tomu uz nepomuze HTML, ale tzv skriptovaci jazyky, jakym je treba PHP. Takze pokud chces neco zpracovat, tak se budes muset podivat na kloub PHPcku.

Pokud je to na tebe moc, tak se porozhledni na internetu po hotovych veci. Chces knihu navstev, tak si ji najdi. To same plati i u ostatnich.
zkus třeba: http://www.slunecnice.cz/sw/email-it/ - to by mohlo být dost ilustrativní
Ja tomu rozumim, taky sem si z té stránky některé věci vyzkoušel a něčemu porozuměl a taky to vytvořil, ale pak druhý krok už nešel, což je to rozchodit, takže buď se pokaždý oběvil "error 404" nebo v případě vytvoření nové stránky na texty "stránka nebyla nalezena".
A co se týká knihy návštěv a takovýchto věcí to chápu jak vytvořit, natom nic neni, až na toto.
>> A co se týká knihy návštěv a takovýchto věcí to chápu jak vytvořit, natom nic neni, až na toto.
No toto je trochu zavadejici veta. Kdyz to takhle reknes, tak bys mel vedet, jak pracuji formulare a jejich zpracovani. Tudiz by ses zde neptal ;) Jenze kdyz se ptas, tak nevis jak to vytvorit.

K tvemu problemu jen toto. Aby se formular zpracoval, tak jej musis odeslat na server ke zpracovani a k tomu je treba uvest adresu k souboru, ktery toto zpracuje. Toto se nastavuje ve form v parametru action. Proste uvedes cestu k tomu souboru. Stejne jako u odkazu.
Tento soubor se pak postara o zpracovani formulare.
www.sulybox.com je to slovenske ked nepoznas programovaci jazyk fakt uzitocne su tam aj ine veci ako formulare moc uzitocne si to prejdi a regni sa je to velmi aj lahko ovladatelne odporucam
http://www.freeweby.iglu.cz/mailform.php