Prenos dát, obmedzenie kvótami...

Zdravím,
mal by som jednu otázočku.
Keďže je na WZ obmedzený prenos dát (v FTP utilitke mi oznámilo, že je to 50 MB), je to stavané na jeden mesiac alebo na trvalo.
Možno táto otázka nevyznieva príliš vhodne, ale na stránke, kde toho moc nedávam, mi po dlhšom čase oznámilo, že využité miesto x%. A taktiež som si všimol, že po priblížení sa ku kvóte sa ani po mesiaci toto dosiahnuté maximum nezníži.

Ako to vlastne je, keďže na podmienkach som sa to nedočítal.
Na WZ není omezený přenos dat - tedy pokud nedojde k připojení k FTP serveru a neustálému přenosu dat - např. webová kamera - tak v tomto případě asi admin zakročí.

Zmíněných 50 MB není objem přenesených dat, ale objem, který lze na WZ uložit - jinak řečeno stránky můžou zabírat 50MB (lépe řečeno 50000 kB)
No tak skús preniesť na ftp súbor, ktorý je väčší ako limit prenosu, ktorí ostáva. A áno, na WZ to je obmedzené, inak by mi nezobrazovalo dostupné percentá prenosu dát, ktoré môžno ešte preniesť.
Jedine omezeni je tvoje kapacita, ktera je 50MB.
Procento predstavuje zaplneni tveho prostoru. To jest 0% = 0B, 50% = 25MB, 100% = 50MB.

Omezeni datoveho prenosu zde neni. Avsak nadmerny prenos budi pozornost administratora a ten se muze rozhodnout, zda nejde o porusovani pravidel.

Kapacita disku je pevna (nemeni se).
<HTML>Pokud neděláte nic jiného, než upload a žádné promazávání a přepisování souborů neprovádíte, pak ano, ta procenta odpovídají množství dat, které lze ještě na server přenést.

Pokud některou z výše zmíněných činností provádíte, pak se jedná o procenta z přiděleného prostoru. Stejný soubor (třeba index.html) si můžete (za předpokladu, že povolíte přepis) nahrávat do aleluja.</HTML>