WZ reklama - nejde

Dobrý den,
níže jsem našel podobné fórum, nicméně mi nepomohlo. Bohužel.

Mám stránku www.pisu.nazory.cz. Je na ní WordPress (PHP) a nezobrazuje se mi reklama. Mám strach, abyste mou stránku nesmazali.

Chtěl bych, aby se banner zobrazoval nad prvním příspěvkem, ale nevím jak na to. Poradíte mi, prosím?
Dobrý den,

je klidně možné, že to nefunguje, tenkrát:
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=47198&t=47184
bych řekl, že to nefungovalo, je klidně možné že to nefunguje dosud nebo že už to zase nefunguje.

Pokud chceš do šablony WP na konkrétní místo vkládat reklamu tak budeš muset upravit příslušné php soubory, které jsou použity ke zobrazení stránky.
Zkus jestli se reklama vloží do souboru pomocí:
http://ds.mysteria.cz/fwz/wz-jak-ziskat-kod-reklamy.html
a pokud uspěješ tak si nastuduj z PHP jak reklamu v souboru do stránky vložit

Pokud vkládání reklamy nepůjde tak si zkopíruj nějakou cizí reklamu a vlož si tam cizí - důležité je snad to jestli se bude na počítadle zobrazovaných bannerů zvětšovat číslo.

Nebo si zaregistruj se stejnými hodnotami kategorie a podkategorie nový web na doméně, kde se reklama vkládá a tu reklamu pak použij, nový web pak nech osudu

Možná je i možné, že to na WZ ví a nedbají a weby kvůli reklamě nemažou - informací je však málo - nechceš zkusit jestli to nebude fungovat i bez reklamy?

Pak už zbývá jen pomodlit se ke svému zelenému bohu a doufat, že to zařídí
bohužel... :(
Co bohužel? Čekal jsem cokoliv jiného, ale tohle ne
jak jiného? "bohužel mi to nefunguje"... mám strach :-/
tak tady máš zapakovaný soubor reklama.html ( ds.mysteria.cz/reklama.zip ), rozpakuj si to, nahraj si to do kořenového adresáře webu a každou neděli ho 10x načti v prohlížeči - zkontroluj jestli na počítadle přibylo 10 zobrazení banneru, po té, co 10x zobrazíš reklamu tak se pokusíš vložit reklamu do svého souboru. Pokud se to povede tak si vložíš svou reklamu, pokud ne tak napíšeš e-mail na podpora@webzdarma.cz, kde napíšeš, že dnes dd.mm.rr jsem se po x-té pokusil vložit reklamní banner na ... a odešleš ho
Takhle to budeš opakovat tak dlouho dokud se reklama neobjeví - o své činnosti nás můžeš pravidelně informovat aby i jiní uživatelé věděli jak se to se situací při vkládání reklam na doméně názory má

PS: ještě je možnost někde na fóru požádat o navýšení prostoru na 100MB - pak se nahoře zobrazuje reklamní lišta a není vyžadován banner, tím se banneru vyhneš.
na fóru? myslím že to jde v administraci
cituji
Volitelné zobrazování reklamní lišty
Nabízíme Vám nově možnost zdarma navýšit prostor pro Váš web na celkových 150MB výměnnou za zobrazování reklamní lišty na všech stránkách Vašeho webu. Tato možnost je pouze jednosměrná (nelze to již zpátky vypnout) a nenahrazuje zobrazování reklamních bannerů, které jsou i nadále povinné).
dotaz: na jakém počítadle že se to zobrazuje to načítání banneru?
v administraci to nejde, je tam možnost na 150 MB - to je lišta i banner - jak píšeš - pak ale WZ vyhlásil tu variantu 100MB, kde je jen lišta (ostatně k tomu sluníčku by se moc nehodila) - tuto variantu musí zapnout nějaký moderátor.

počítadlo je administrace - info viz ty řádky:

zobrazených bannerů dnes 10
zobrazených bannerů včera 14
poslední zobrazení banneru 2008-02-17 21:40:40

to je moje počítadlo
ano, banner mi to zobrazuje; dnes: 12

ale není na webu
No to je moje reklama, tak jsem ti chtěl pomoci aby jsi se nebál. Když jinak nedáš no tak si nastuduj to vkládání a vlož si ji tam - a napsal jsi už e-mail na podpora@webzdarma.cz?