nefunguje WZ email

Dobrý den,
Už od začátku, co jsem na WZ, používám mail na seznamu. Nyní jsem se ale rozhodl, že bych chtěl používat "webzdarmaťácký" email. Ale nikde jsem nenašel, jak si ho mám nastavit. Prosím, poraďtě mi...
<HTML>Tak nefunguje nebo nevíš jak ho nastavit? Po přihlášení máš v menu vedle odkazu administrace taky odkaz mail. Tam si nastav aktivní schránku a čekej na aktivaci. Upozorňuju, že čekání může být opravdu velmi dlouhé (zkus si poslat email, někdy se tím vytvoření schránky urychlí) a s wz emailem jsou často problémy. Doporučuju zůstat spíše u free emailu.

http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?4
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?35</HTML>
Gogasmen: Never change a winning team !
No, vedle administrace, jenže když tam kliknu, tak bílá stránka a:
"Warning: imap_open() [function.imap-open]: Couldn't open stream {mail.wz.cz:143/novalidate-cert}INBOX in /home/web/wz.cz/mail/inc/connect-imap.php on line 4

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web/wz.cz/mail/inc/connect-imap.php:4) in /home/web/wz.cz/mail/inc/connect-imap.php on line 10"

V nastavení emailu jsem si zaškrtnul "Aktivní schránka se zasíláním kopií na papica@seznam.cz", ale jakou mám teda na WZ adresu emailu? něco@gogasmen.chytrak.cz - ale co je to něco:-) Tak si nemůžu poslat mail, když nevím kam.
<HTML>Něco = cokoliv, takže info@gogasmen.chytrak.cz, smazat@gogasmen.chytrak.cz, otazka@gogasmen.chytrak.cz, prostecokoliv@gogasmen.chytrak.cz atd. Na wz je emailový koš, před zavináč můžeš napsat cokoliv a dojde ti to.
Co se týče té chyby, to vypadá na chybu wz.</HTML>
no a kde se mi zobrazí došlá zpráva, když ji odněkud pošlu?
no když klikneš na to vedle administrace, když to tedy bude fungovat...
ok, tak já počkám, až se to zpraví:-)
Ještě by mě zajímalo, kde mám najít obecné informace o WZ mailu (abych si mohl nastavit poštovního klienta, tak potřebuju veděd pop a smtp apod.)
Nikde, mail je přístupný pouze přes webové rozhraní, to je taky jeden z důvodů proč ti radíme použít něco jiného je kromě toho, že to tady mail funguje řekněme zvláštně.
V tom případě se na to můžu opravdu vykašlat... Poslechnu vaší rady:-)