Správce souborů

Prosím o následující informaci: nemohu se dostat po přihlášení do správce souborů. Všechno ostatní funguje: nastavení (reklamy) atp. Když chci otevřít správce, otevře se prázdná strana.
Děje se něco? Četla jsem ve starších příspěvcích, že se připravuje nový správce, je to tím?
Není to jen tvůj problém. Když se snažím spustit webového správce souborů, nejde to. Podobně se nemůžu do svých stránek dostat ani přes FTP. Po zadani hesla a pokusu o prihlaseni vypise chybu: type set to A
Illegal port command
LPRT not understood
Nevím si s tím rady.
Díky. Doufám že to brzy půjde nebo dostaneme nějaké informace od moderátora?
Ještě pro upřesnění: když otevřu správce, otevře se prázdná strana: http://admin.wz.cz/index.php
Potřebuji rychle POMOC!
Zuza: použij ke komunikaci se serverem nějakého FTP klienta, viz: např.:
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34
<HTML>2ondraxxxx: nastav si u toho ftp pasivní režim - <a href="http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?28">http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?28</a>.

2all: upozorním admina, že správce má výpadek (pokud už to tedy neví).</HTML>
2ds: Stále nefunguje... Prosím o info, jak se připojit. FTP jsem zkoušela znovu, nastavila i pasivní a pořád nic.
Pořád mi to taky nejde.. vnitřní chyba serveru...
mě to taky nejde že prej vnitřní chyba serveru! a zrovna když to nejvíc potřebuju :DDD
Mě to taky nejde už od včerejška od večera :( stejná hlášky - vnitřní chyba serveru. Docela bych na těch stránkách potřebovala dělat :(
<HTML>O pár řádků výše se mluví v tomto tématu o jakémsi FTP. Co takhle kdybyste jej zkusili použít? Je to lepší než správce.

Jinak co se týče správce souborů, je možné, že se schyluje k jeho upgradu, ale to je jenom ničím nepodložená spekulace.</HTML>
Jasně šmejdi co chcete,když je to zadarmo:-)Pouze vtip.
Nechápu co znamená Moderátor ,ale pokud je ve spojení s providerem ,tak je to žalostné.
Ano je krásné ,že existuje náhradní řešení ,ale ne každý je schopen toto zprovoznit.Viz. příspěvky Zuza.
Taky je to nabízená služba a jako taková pokud je v nabídce má fungovat.Nenašel jsem nikde topic založený adminem ,kde píše o zjištění problému a přibližném odstranění.Toto není něco zvláštního ,ale jen obyčejná slušnost.

Pokud se opravdu o plánovaný upgrade o kterém se píše v jiném topicu ,tak se omlouvám,ale toto by možná byla konečně práce pro moderátora.BTW nevím kdo všechno si pročítá komplet celé fórum u nově využívané služby zpětně.

Přeji pěkný den
<HTML>Jasně, kopejte si. Moderátor fóra se stará o to, aby fórum nebylo přervané velkým počtem opakujících se či nesouvisejících příspěvků. Nic víc, nic míň. Jestli vám vadí, že vám nějaký uživatel webzdarma reaguje na příspěvky, tak si mě klidně nevšímejte.

Dotazy na problémy se správcem souborů jsou tu neustále a všichni zkušenější uživatelé (nejen já) vám vždy poradí, abyste používali FTP. Konfigurace a práce s ním není nijak obtížná. Pokud má někdo problém s FTP, tak ten je mnohem snáze řešitelný (pokud se o to tazatel náležitě snaží přiložením logů), než problém se správcem souborů, který věčně nefunguje a je nebezpečně děravý.

Tedy nikoliv FTP, ale správce souborů je nouzové, náhradní řešení.

Jestli memormocí chcete správce souborů, počkejte si na nového. Používání toho současného je na vlastní nebezpečí. Co se týče zpráv od admina, mohu něco zjistit, ale až večer, teď musím do školy.</HTML>
2Nípal: citace: "Jinak co se týče správce souborů, je možné, že se schyluje k jeho upgradu, ale to je jenom ničím nepodložená spekulace."
Nevím, kolik ti je, ale jsi již správným Čechem. A neptej se mě proč.
Zadalší: podle mě je celkem jedno, co kdo využívá, ale ve slušné společnosti se lidi nestydí za to, když něco nefunguje (to je normální). A protože se za to nestydí, jsou schopni to také zveřejnit, případně napsat proč to tak je, doporučit náhradní řešení, prostě i n f o r m o v a t. V Čechách bohužel ojedinělý jev.
2Escaflowne: jinými slovy vyjadřuji tvůj názor. Dnes se proškolím ve FTP. Jdu na to.
Hotovo :-D
Zuza: já správce souborů nepoužívám, jakési zkušenosti jsem měl s tím starým, na který si lidé stěžovali, ovšem jeho inovace opradu stála za to a pokud je pravda, co se mu všechno přičítá (a tipnul bych si, že je to i možné) tak to opravdu ke stydění je (hlavně to, že to trvá tak dlouho). Nyní tu proběhly informace, že se chystá nová verze, která má být napsaná přímo na míru WZ - a dokonce na toto téma zaslal WZ oficiální informační e-mail.

Pokud se týká FTP tak programy (FTP klienti) si zapisují informace o tom jak navazují spojení - FTP log a z toho by se mohlo dát poznat, kde je problém - v tom odkazu, který jsem tu uváděl je místo, kde se zobrazuje log zobrazeno na obrázku ( http://faq.webzdarma.cz/pictures/ftp5.gif) - pokud se na toto okénko dvakrát klikne myší otevře se aten text, co je tam by bylo dobré překopírovat sem.
Ha, koukám, že hotovo. Už to funguje?
2ds: já jsem automaticky používala správce. Prostě to fungovalo a nehledala jsem žádné jiné řešení.
Až do teď to nebyl problém. Před hodinou jsem se trošku poinformovala a zkusila se připojit přes FTP, je to pohoda a opravdu lepší než ten správce. Akorát si na to musím zvyknout. Všechno dělám sama a tak se občas dostanu před "neřešitelný" problém, který je vpodstatě vždy posunem vpřed.
Takže to funguje.
OK, teď by to chtělo nastudovat něco o absolutním pozicování, hlavně o tom, co se stane když se všechno kromě jednoho objektu napozicuje absolutně a má to tedy své místo a ten jeden chudák své místo nemá - stejně ten konec stránky působí nějak uříznutě, tam by se hodilo něco dodělat :-)
2ds: Jojo, pořád je co dělat.
jasně to je, ale jak z toho reklamního banneru vykukuje nyní nahoře na stránce jen půlka g a le je porušení pravidel zobrazování reklamy, na to by chtělo možná kouknout a udělat reklamě vlastní "pozicovaný záhonek" na konci stránky a tam ji pomocí komentářové značky <!--WZ-REKLAMA-1.0--> umístit, viz:
http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html

PS: takhle to ani moc hezky nevypadá
respektice pomocí té druhé: <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT-->
<HTML>Je pravda, že se připravuje nový správce souborů, ovšem informace o tom, kdy to bude, se až ke mně nedostala.

Tento výpadek tu byl už několikrát (bohužel), admin to vždy hned napraví. Ve fóru admin informuje většinou jen o plánovaných akcích. Navíc již v uvítacím emailu se píše, že máte k dispozici jak správce, tak ftp, takže v případě výpadku jedné z této možností (většinou správce) náhradní řešení znáte již od začátku.

Správce opět funguje, rozvíjí se nám tu offtopic, takže zamykám.
<style>
form {display:none;}
</style></HTML>