Zdvojená reklama

Založil jsem nový web a nastavil zobrazování reklamy na každé stránce dole. Zatím tam mám jen jednu htm stránku (index.htm) Ovšem reklamní banner na ní se zobrazuje zdvojeně (viz.: ondrejnowak.wz.cz).
Mám podezření, že je to tím, že mám pomocí souboru index.php "rozstřelený" přístup na wap stránky a na html stránky.
Zde je obsah PHP souboru:
<?php
$typ=strtoupper($HTTP_ACCEPT);
if (ereg("WML",$typ)) {
include("wap/index.wml");
}
else {
include("index.html");
}
?>
Jde toho ošetřit nějak ze strany poskytovatele, nebo to mám řešit já?

A navíc jsem zjistil, že se mi reklamní načítá i do wap souboru (index.wml), což prohlížení mobilem dost zpomaluje. V pravidlech jsem se nedočetl nic o vkládání reklamy do souborů WML. Je to normální stav nebo jde o chybu?
Pokud se používá PHP tak je potřeba nastavit vkládání reklamy na titulní stránce nahoře a jako jméno souboru uvést nějaký soubor, který není součástí aplikace, např. reklama.html, ten se prázdný nahraje na web, tím se do něj reklama vloží, nebo ji tam eventuálně vložíme ručně. Tento soubor se pak pomocí include vloží do stránek tak aby byla splněna podmínka, že bude reklama na každé straně dole. A taky se samozřejmě ošetří aby se do souborů, které se posílají mobilům nevkládal.
Jinak o reklamach na wap stránky nic nevím, s tím odfiltrováním bych to tak řešil já
Reklama na WAP stránky nepamatuje. To je taky důvod, proč není uvedeno v podmínkách.
WML stránka má stejný charakter jako HTML stránka, takže by se reklama měla zobrazovat i v něm. Což je ale problém, pač není kompatibilní s WML syntaxi.

Pokud však vedle toho používáš i klasickou HTML verzi, pak nepřítomnost reklamy na WAP stránkách nebude vadit. Jedinou podmínkou je, aby uživatele chodili i na klasickou stránkou s reklamou.

Takže tvůj problem řeší umístění reklamy nahoru a reklamní kód umístit někam do HTML části.
<HTML>Podle mého osobního názoru, pokud reklamu pro WAPové stránky WZ nemá, není co do nich vkládat. Zase ale neberte to tak, že webzdarma stojí o čistě wapové weby. Berte to tak, že WAP neumí obrázky a WZ zase textovou reklamu, tudíž webzdarmí reklamu do WML není třeba vkládat.</HTML>