Validace vkladaného skriptu (reklamy)

Mám dotaz jestli má webzdarma něco jako zvalidovaný kód na své reklamě.Ptám se jen proto že jsem teď nedávno validoval webky a zjistil jsem že v kódu webu zdarma na jeho reklami jsou 4 varování :( sice to jsou jen drobnosti ale chtělo by je to napravit aspoň ji dát ke stažení (zvalidované reklamy pro NÁROČNÉ Uživatele jako jsem asi já :) )
tak si kód oprav aby byl validní

PS: A co validátor na češtinu? Taky ho používáš?
kód jsem si opravil ale pořád se mi tam automaticky vkládá ten z webu :( takže oprava asi nepomůže.Možná by mi dost pomohlo kdyby si to opravily admini sami je to jenom o odmazání dvou lomítek (NET zápis)
<HTML>Musíš zařídit, aby ti robot reklamu nevkládal, tj. nasměrovat vkládání reklamy do nějakého souboru. A pak sám vkládat na příslušné místo (místa) upravený kód reklamy - třeba pomocí php a include, nebo v html třeba pomocí iframe.

P.S. porušuješ podmínky vkládání reklamy na amiricas.wz.cz.</HTML>
Já to vím že v tuto chvíly porušuji pravidla vkládání reklamy na webu zdarma ale snažím se to řešit protože mě ta reklama vůbec nevadí tak si ji tam dám ale pokud možno opravenou :).Možná že to bude chvilku trvat protože na webu zdarma mám více stránek a stíhat dělat všechno se pořádně nedá a dělat nejdřív to co je nutné je podle mě tak trochu FOPA :)