stránky se nezobrazují

Včera jsem si nahrála soubory a spustila do chodu stránky. Ty se ale zobrazují pouze na počítačích u nás doma, jinde se zobrazí pouze úvodní stránka. Můžete mi poradit, v čem je problém?
"Můžete mi poradit, v čem je problém?"

NEMŮŽEME. Potřebujeme totiž vidět ty stránky a pak se dá něco poradit. Z křišťálové koule to vidím na absolutní cesty na lokální disk a nenahrané soubory na serveru.
<HTML>Odkaz VSTUPTE vedoucí na Úvod.htm je totiž v kódu zapsaný v poznámce, takže se nezobrazuje (zobrazuje se a funguje pouze v IE, který si s výtvory z FrontPage umí poradit).

Úvod.htm, Nástěnka.htm navíc nejsou vhodné názvy souborů (takovéto odkazy nemusí v některých prohlížečích fungovat, např. já se na stránku Nástěnka.htm ve Firefoxu nedostanu), doporučuju v názvech používat malá písmena a rozhodně se vyhnout používání diakritiky a mezer.

A pokud to zprovozníš a budeš to mít tak, jak to je teď, tak budeš porušovat podmínky zobrazení banneru, který nesmí být pouze na úvodní straně, na které není jiný obsah než Vstupte.</HTML>
a podle odkazů na: http://abra-queen.wz.cz/uvod.htm

http://abra-queen.wz.cz/%DAvod.3.jpg
http://abra-queen.wz.cz/%DAvod_soubory/image002.gif
http://abra-queen.wz.cz/%DAvod_soubory/image001.gif

to vypadá, že ty odkazované obrázky na webu nejsou nebo, že jsou někde jinde

(používám FF, který by je zobrazil i s tou použitou diakritikou, kdyby tam kam se zdrojový kód odkazuje byly)
<HTML>Vidím, že se tam dějou změny :-) I s obrázky, protože předtím jsem ve FF neviděla nic a v IE ano. Teď nevidím nic ani v IE :-) Nejspíš viz ds.</HTML>