Vyhledavani stranek

Vubec mi nejdou vyhledat moje stranky. Ani tady v katalogu kdyz dam hledat. Netusite nekdo kde je problem?
Jeste podotykam, ze ani google mi stranky nenajde a to ani kdyz dam vyhledat presne adresu stranek. Tedy vcelarske.nazory.cz
A reklama (banner) mi taky vlozit nejde, mam jen ten prouzek nahore :-(
Můj skromný názor na vkládání reklamního banneru na doméně nazory.cz je ten, že se prostě nevkládá (obdobně se snažím od 14.2. na czweb.org a bez úspěchu)

"Ani Google stránky nenajde " - Google používá obrovskou databázi, do které si musí obsah stránky nejprve zapsat, tzn. že jeho robot, který ty obsahy sbírá musí někdy ty stránky navštívit - speciálně u Google se tomu dá docala dobře pomoci tím, že se u něj stránky zaragistrují - viz:

http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?60
PS: Googlebot, jak je robot od Googlu nazýván, je považován za inteligentního robota a tak pozor aby ho neodradil ten nápis na titulní stránce:
Výtejte na včelařských názorech ;-))
Proc by to vadilo? To uvitani? Kuli tagu H1? Ja uz to do googlu registroval pred tydnem, ale nechapu, ze ani kdyz dam vyhledat celou domenu, tak to nenajde..
No já to mysle ironicky a myslel jsem, že by mu mohlo vadit to "y" ve slově Výtejte.

Je potřeba počkat až na stránky přijde robot od Googlu a stránky uloží do své databáze.
Bylo by také vhodné aby měl co indexovat, tedy zapisovat do své databáze, pokud se nemýlím tak toho zrovna moc není a to limituje také to, co by měli lidé zadávat do vyhledávacího okénka. I to fórům se ukazuje jen registrovaným, jak je např. zajištěno aby byl Google také mezi registrovanými
Jejda, jsem to ale cestinar :-( Musim si na to dvat pozor. Diky. Jo a s tim forem to mas taky pravdu. Asi necham na foru vsechno cist jen vkladat budou moc registrovani. Mockrat diky za napad!
Nj, ale porad tady v katalogu, kdyz dam hledat slovo vcelarske, tak se mi muj web nenajde :-( Zakleta domena..
No on je to spíše zakletý katalog. A víš jistě, že v tomto katalogu ta stránka je? Ono to s funkčností tohoto katalogu není nijak růžové. Registruj si stránku v katalozích, které uvádí:
http://www1.lf1.cuni.cz/~kocna/kam-www.htm

a bylo by dobré nastudovat něco o tom jak záznamy vytvářet, třeba podle toho jak to vyžaduje seznam.cz
PS:
OT: když načtu titulní stránku a stisknu Ctrl F5 tak se na počítadle zobrazí číslo větší o 2. Také opakované stisknutí CtrlF5 by asi nemělo zvyšovat stav počítadla
Diky za info. Ja to jeste budu dal ladit a dopilovavat. Ted je to spis jeste porad takova kostra bez dat..