Reklama

Dobrý den.
Nezobrazuje se mi reklama na besoft.wz.cz, mám nastaveno zobrazování na první stránce nahoře, zkoušel jsem všechny možné postupy, co jsem tu na fóru našel, poslední byl změnit odkaz na soubor reklama.html, který jsem na serveru neměl, do tohoto souboru jsem dal kód
<!--WZ-REKLAMA-1.0-->
<b>tady se má zobrazovat reklama</b>
a nahrál jej na server přes ftp, tento soubor si pak vkládám do index.php pomocí funkce include, že jej tam server vloží je vidět na webu. Zkoušel jsem různé ftp klienty, dokonce nahrávání přes webftp službu, ale reklamu tam ne a ne dostat. Bohužel starou zálohu nemám, takže nemůžu vložit ručně to co by tam mělo být. A teď se samozřejmě obávám, že mi bude web zrušen, když tam nejsou zaznamenané přístupy. Dva roky mi to fungovalo normálně v index.php bez jakékoliv berličky, ale po změně asi od 16.3. to nechodí a všiml jsem si toho až včera. Můžete mi buď napsat kód reklamy, kterou tam mám vložit (s mýmy id), nebo poradit, jak donutit robota, ať to udělá?
Moc děkuji.
Roman (www.besoft.wz.cz)
správná ID tady nikdo z fóra nezná

přístupy se budou započítávat s libovolnou reklamou

domnívám se, že ID A GID závisí na zadané kategorii a subkategorii při registraci takže bych řekl, že pokud se zaregistruje nový účet na doméně, kde se reklama vkládá tak to vygeneruje ta správná ID

v archivu Googlu je již novější verze stránek bez reklamy
No pokud jsem to dobře četl ty příspěvky, tak dát tam cokoliv asi není moc korektní, někde bylo dokonce napsáno, že se to pak stejně počítá někomu jinému. Google mě taky napadlo a zkoušel jsem, marně, ach jo, no zkusím počkat, třeba se sem někdo z adminů koukne, pokud ne, budu muset holt napsat mail a otravovat je přímo, ale je mi záhadou, že by to nechodilo jen mi? Každopádně díky za snahu, hezký den.
Roman
no podle mého se ( v případě mé reklamy) započítává tohle:
Referer: http://ds.mysteria.cz/
v hlavičce při zobrazení reklamy, ta ID a GID v kódu reklamy slouží podle mého na to aby byla reklama správně cílená - prostě aby na stránce o kočkách byla reklama na kočičí konzervy.
Oficiálně tohle tajemství samozřejmě nikde napsané není a příspěvky fóra mohou být různě pravdivé (včetně toho mého)
Ostatně nejlépe se to zkusí když se podíváš na počítadlo a znova načteš stránku
No a přesně tak jsem postupoval podle toho návodu na http://ds.mysteria.cz/fwz/wz-jak-ziskat-kod-reklamy.html a nic, kód reklamy se nevloží a nevloží (měl by se snad zobrazit, když to nastavím na reklama.html a pak ten soubor vložím na web přes ftp buď prázdný nebo s vynucující značkou reklamy).
Dle tohoto návodu pak ...."Do stránky nevkládejte celý kód reklamy z jiných stránek. Jsou tam ID (v každém kódu) které označují web a dle neho se určuje, zda se reklama zobrazuje ci ne. NELZE dát na web kód reklamy cizího webu, taková reklama by se vám nezapočítala" .... nemůžu vzít kód jinde a tak jsem opravdu v koncích.
Zda je reklama po nějakých skupinách či nikoliv těžko posoudit, ale základní probém je, proč se to tam zrovna mě nevkládá, stačí jednou, už si to uložím a použiju.
to proč se reklama nezobrazuje je celkem jednoduché, na serveru, který obsluhuje besoft.wz.cz prostě něběží to, co reklamy vkládá. A sám asi nebudeš, už se tu myslím někdo zmińoval, že se na wz.cz reklama nechce vkládat
Mně se reklama taky nevkládá, mám nastaveno "nahoře" a nepomohlo mi vůbec nic, takže to neřeším a vyčkávám :-) Mám ale zapnutou i reklamní lištu, takže pokud by měly být ze strany webzdarma nějaké problémy, že nezobrazuju reklamu (i když bych hrozně rád, ale nejde to), tak díky reklamní liště mi maximálně můžou snížit prostor na 300MB (teď mám 500MB), ale nerušit web.
Tak jsem zkusil zkopírovat kód reklamy od kamaráda, který má též stránky s fotogalerií, několikrát obnovil můj index.html a počítadlo v "info" začlo poslušně naskakovat, ukazuje se správně i "poslední zobrazení banneru". Tak reklamu tedy zobrazuji, přístupy na stránky jsou započítávány, takže snad ok :-)
Ano, potvrzuji, zkopíroval jsem reklamu od jiného uživatele se stejnou kategorií v katalogu do souboru reklama.html, nahrál na server, zobrazil stránku a v Info již vidím, že po zobrazení stránky čítač naběhl, díky za řešení.