Chyba - undefined

Vložil jsem na stránky guestbook 2.0 ve flashi a po přidání příspěvku do diskuse mi v rámci naskočí hláška "undefined". Až teprve po refreshi stránky se zobrazí vložený článek. Mám odzkoušeno na 1. hostingu od webzdarma, starého asi 6 měsíců a vše funguje jak má. Problém je, ale v tom, že tento hosting je pouze testovací a na 2. hostingu, který je v tomto případě hlavní, taky od wbzdarma se mi právě zobrazuje tato chyba.
Guestbook 2.0 je bez použití MySql. Může mi někdo vysvětlit čím to je ?
<HTML>Při pohledu na vaše stránky - víte jistě, že si ten guestbook poradí se zaheslovanou stránkou? Jinak rada je těžká - zdrojáky neznáme, co to robí, to nejspíš nikdo netuší. Proč to musí být ve flashi, existuje tisíc perspektivnějších technologií, mezi nimi prosté html a php.</HTML>
Přesně jak psal Nípal, o tom, co chybu způsobuje se můžeme jen domnívat - z toho mála, co o tom vím, nemůže tu chybu způsobovat to "unikátní obcházení keší" - tedy definování unikátních jmen souborů při každém požadavku na načtení?
1) web: www.webservis.wz.cz

Tady skript funguje jak by asi měl.

2) web: www.nastavba.chytrak.cz

Tady se vyskytuje problém UNDEFINED

Heslo je na obě stránky stejné: "kouřilkova"
zkus kontaktovat autora
http://flash.jakpsatweb.cz/index.php?page=feedback
Vsadil bych na to, že kamenem úrazu je interní nastavení webhostingové služby. Neumím si totiž vysvětlit fakt, že od stejného webhostingu na v první databázi je vše ok a v druhé ne. Přitom se jedná o totožný skript.
no to je klidně možné, ale nikdo do toho nevídí. A mimochodem v jaké databázi?
Myslel jsem kořenový adresář se soubory a složkami
Je smůla, že ani já, jako správce obou domén nemám přehled o podrobnějším nastavení. Už jsem psal i na podporu, zatím nic nepřišlo.
a jaké údaje o podrobnějším nastavení si představuješ že by to měly být?
To ti teď přesně neřeknu, páč nemám tušení, ale zřejmně se jedná o podporu jazykových knihoven - "nějak tak vl. slovy"
Skript odzkoušen i na www.ic.cz - bez problému !

UŽ VÍM CO TOMU JE - je to rozbitý....
no tak sláva...
Možná chybí interní podpora pro flash.

Stejnou chybu dělá i na mém HDD jen samotné spuštění flashového souboru swf, je tam nějaká špatná návaznost na zápis diskuse do book.txt
<HTML>Jak si tu interní podporu pro Flash představujete? Všude bude patrně stejná, jako interní podpora JavaScriptu - tzn. že to jsou věci na straně prohlížeče, ne serveru.</HTML>
Nípal: schválně se podívej na :
http://flash.jakpsatweb.cz/index.php?page=guestbook2 tipnul bych si, že tam dochází k nějakému špatnému načasování při předávání si dat mezi txt souborem - PHP a vlastni flashovou aplikací, prostě, že v ten pravý čas ještě to, co je undefined neexistuje.
Záviselo-li by to na nějaké podpoře flashe nebo existenci jazykových knihoven tak by to asi po reloadu nešlo
Zkoušel jsem najít chyby ve zdrojových souborech questbooku2, ale na žádné jsem nepřišel. Nakonec používám skripty, které byly ke stažení a vložil jsem je na stránku. Na všech jiných doménách i od jiných poskytovatelů celé stránky fungují, dokonce i questbook2 tak jak uvádí autor questbooku2 z - flah.help.

Jedině na doméně "www.nastavba.chytrak.cz" je questbook nestabilní.

ADMINISTRÁTOROVI: Na zmiňované doméně se nezobrazují reklamní banery na každé stránce dole, tak jak je to nastaveno - může to nějak souviset? Popřípadě nešel by provést reset domény?
Zkusil bych stránky znovu uploudovat a teprve pak spustit reklamu.
Tak už v tom mám jasněji - guestbook je jakýmsi způsobem v kolizi s reklamní lištou a ta se zaheslováním.