Opravdu zacatecnicke rady

Zdravim, nezlobte se pokud je to pod vasi uroven, na neco takoveho odpovidat, ale kazdy jednou zacinal :)
Procetl jsem si cely FAQ ohledne WZ i celou technickou podporu a pokud jsem nic neprehledl, pak jsem to nenasel. Nicmene jsem ani moc necekal, ze na neco podobneho bude napoveda. K veci:
Po prihlaseni se dostanu k hlavni casti, tedy Administrace - Spravce souboru. Ale nikde jsem nenasel, jak s nim pracovat. Mam tam treba moznost vytvorit novy adresar, ale ten se mi po vytvoreni nikde nezobrazi.
Taky jak efektivne vyuzivat adresare? Nejsem si jisty, na co bych to pouzil.. A nebo jak presouvat soubory mezi jednotlivymi adresari? A kdyz delam stranku, je treba pak upravovat cesty k souborum a pridavat k nim i sectu skrze jednotlive adresare?
Pokuste se mi to aspon trochu priblizit nebo poskytnout pripadne odkaz na zdroj informaci.. Diky
<HTML>A není lepší používat FTP? A jinak adresáře majít stejný smysl na serveru i u vás na počítači - prostě slouží ke třídění souborů. Možná jste jeden z těch, kdo slovo adresář nezná (to už jsou na MFF takové lamy?) - pak si za něj dejte rovnítko a slovo složka ;)</HTML>
Dekuji za odpoved, mozna me trochu znervoznuje muj ocasek v podobe IP adresy ci co, ktery indikuje MFF, avsak jsem matematik, a bohuzel v informatice bych se neoznacil ani jako prumerny. Slovo adresář samozrejme znam, jen jsem si neuvedomil, ze je mozne pracovat se soubory i pres FTP, zkusim o tom neco najit a vyzkouset to.