Nezobrazuje se reklama

Mám web obuv.vyrobce.cz a v souboru include/paticka.php umístěnou značku pro vkládání reklamy. Zobrazování reklamy mám nastaveno nahoře a cestu k souboru mám správně zadanou. Přesto se mi nezobrazuje reklama. Neporadíte? Díky moc.
Můj soukromý názor, není podložen aktuálním zkoumáním, je ten, že na doméně vyrobce.cz vkládání reklamy momentálně nefunguje, podobně jako na czweb.org (to zkoumáním podložené je).

PS: zkoušej opakovaně nahrávat ten soubor, do kterého se má reklama vkládat, jako já a doufej, že to nedopadne jako thalia.czweb.org
Zkoušel jsem všechny postupy na tomto fóru, nahrával jsem soubor kam se měla vložit reklama na web několikrát denně a nic, prostě to nefunguje. Napsal jsem i na podporu zdvořilou žádost o pomoc, bez odezvy, asi toho mají prostě moc. Nakonec mi to nedalo a ač jsem někde vyčetl, že každý má reklamu jinou a nesmí se kopírovat z jiného webu, tak to zřejmě funguje na skupiny podle zařazení do katalogu.

Postup, který funguje na banner určený k zobrazení na první stránce:
1. Podívej se, co máš nastaveno v administraci v položce Zařazení do katalogu.
2. Pak si zobraz z katalogu stránky někoho, kdo má stejné zařazení do a komu se zobrazuje reklama, klikni pravým a vyber Zobrazit zdrojový kód (IE).
3. Najdi text, ktrerý začíná <!--WZ-REKLAMA-1.0IZ--> a končí <!--WZ-REKLAMA-1.0IK--> a tento celý vlož tam, kde chceš zobrazovat reklamu.
4. že to funguje se dá ověřit v administraci, v položce info ti pak nakočí datum a počet zobrazení reklamy dnešní den.

Roman