Můj soukromý názor, není podložen aktuálním zkoumáním, je ten, že na doméně vyrobce.cz vkládání reklamy momentálně nefunguje, podobně jako na czweb.org (to zkoumáním podložené je).
PS: zkoušej opakovaně nahrávat ten soubor, do kterého se má reklama vkládat, jako já a doufej, že to nedopadne jako thalia.czweb.org
Zkoušel jsem všechny postupy na tomto fóru, nahrával jsem soubor kam se měla vložit reklama na web několikrát denně a nic, prostě to nefunguje. Napsal jsem i na podporu zdvořilou žádost o pomoc, bez odezvy, asi toho mají prostě moc. Nakonec mi to nedalo a ač jsem někde vyčetl, že každý má reklamu jinou a nesmí se kopírovat z jiného webu, tak to zřejmě funguje na skupiny podle zařazení do katalogu.
Postup, který funguje na banner určený k zobrazení na první stránce:
1. Podívej se, co máš nastaveno v administraci v položce Zařazení do katalogu.
2. Pak si zobraz z katalogu stránky někoho, kdo má stejné zařazení do a komu se zobrazuje reklama, klikni pravým a vyber Zobrazit zdrojový kód (IE).
3. Najdi text, ktrerý začíná <!--WZ-REKLAMA-1.0IZ--> a končí <!--WZ-REKLAMA-1.0IK--> a tento celý vlož tam, kde chceš zobrazovat reklamu.
4. že to funguje se dá ověřit v administraci, v položce info ti pak nakočí datum a počet zobrazení reklamy dnešní den.
Roman