Špatná funkčnost velkých souborů

Vážení přátelé,
na webové stránce mám nahraných několik souborů o různých velikostech. Problém mám pouze se dvěma největšími soubory (jeden přes 12 MB, druhý přes 42 MB). Při jejich nahrávání na web přes FTP přístup se soubory zkopírovaly ze 100 %; pokud se podívám na jejich velikost v FTP manažeru nebo přímo v administraci souborů, velikost je shodná s velikostí originálních souborů v mém počítači. Pokud však chci zkontrolovat jejich funkčnost tím, že je stáhnu zpět do svého počítače (samozřejmě do jiného umístění), stahovací dialog se zavře před dokončením celého stažení (na méně než 100 %), stažené soubory v počítači mají menší kapacitu, než by měly správně mít a jestliže chci soubory otevřít (nebo extrahovat v případě, že jde o archiv), počítač hlásí, že soubor (nebo archiv) je poškozen a není možné jej opravit. Pokud se jedná o textový soubor, při jeho otevření přímo na webu se načte bílá stránka, ale nejde o situaci, kdy je "soubor nenalezen". Samozřejmě jsem několikrát zkoušel dané dva soubory na webu smazat a nahrát je tam znova - chyba stále přetrvává.
V provozních podmínkách webu zdarma jsem nenašel údaj, že by jednotlivý soubor měl nějakou kvótu. Kromě toho celkový prostor na webu mám 150 MB a celkové velikost všech souborů zde je pouze 65 MB.
Na závěr svého obsáhlého dotazu dodávám, že mé připojení k internetu je relativně rychlé i stabilní, nikdy nemám problémy např. se stahováním velkých souborů z internetu nebo s odesíláním mailů s velkými přílohami.

Prosím Vás tedy o radu, kde by mohla být chyba a jak by ji bylo možné odstranit.

Předem děkuji za Vaše odpovědi.
<HTML>Kvóta na velikost jednoho souboru zde skutečně není. Dejte sem odkaz na inkriminovaný soubor (nejsem jasnovidec) a případně vám povím, jestli je chyba: na WZ, na cestě od vás k WZ, nebo na cestě od WZ k vám.</HTML>
stáhl jsem bez problému, archiv jde rozbalit tak asi bude stažený neporušený

historie_kardiologie.exe
md5: 505ac851a977e5c001dd07cae9af450d
velikost: 42,64 MB (44 713 198)

tak se zdá, že teď to pro WZ velké sousto nebylo, ale lze očekávat, že na wz.cz by mohlo být i něco jako špičky...
<HTML>Z dsova pokusu se dá vyvodit, že je problém někde při cestě souboru z WZ k vám, mohly by to být špičky, nebo nekvalitní linka někde po cestě.

Mimochodem, nechápu proč se ten samorozbalovač nabízí kopírovat do složky system32... přijde mi to docela nevhodné (je mi jasné, že je to domovský adresář správce počítače - ale i tak...).</HTML>
Nípal: to je zvláštní, mě se nabídl rozbalit do adresáře, kde byl exe uložen, pokud je tedy řeč o tom samém souboru
Cesta k inkriminovanému souboru je "http://edukace-kardiaku.wz.cz" a dále odkaz "Něco navíc - historie kardiologie a kardiochirurgie" a zde je ke stažení jeden samorozbalovací archiv.
Pokud se vám samorozbalovací archiv nabízí kopírovat nebo rozbalit do složky ...system32..., musím říct, že jsem to takhle nenastavil a na počítači, kde tvořím tuto webovou stránku, mám striktně oprávnění uživatel (user), do složky system32 nemám vůbec oprávnění zapisovat.
<HTML>To bych neřešil, prostě se mi to chtělo rozbalit do domovského adresáře správce počítače. Spíš mi vadí, že ten samorozbalovač funguje pouze pod správcem počítače (vyžádá si ode mně povolení (UAC) a přepne se do správcova účtu).

Ale ujeli jsme dost do offtopicu. Takže mně a dsovi se ten soubor bez potíží stáhl.</HTML>
OK tak věci. Zkusil jsem to nyní, kolem 12:10. Stavování provádím pomocí DownThemAll ve Firefoxu. Přenos probíhal v pořádku. DTA vypisoval Current speed od 450 KB/s do 1,01 MB/s. Když bylo staženo 98% tak přenosová rychlost klesla až na 0 bytes/s, tak se to zastavilo.
Spustil jsem nové stahování souboru, opět to mělo podobný charakter jen s tím, že nyní bylo stažrní úšpěšné. U prvního neúspěšného stahovaní zůstalo na 98%, posléze se objevilo Timeout Error. Při obnově stahování (Resume) došlo k opětovnému načítání souboru ze serveru, přenosové rychlostí 500 KB/s - 1,2 MB/s. Při konci stakování opět rychlost poklesla (28 kB/s), ale soubor byl úspěšně stažen.
Tím, že po dobu čekání na stažení prvního souboru byl navázán a úspěšně dokončen druhý přenos bych vyloučil problém na "přenosové trase"