Nejde upload - spojeni preruseno

Dobry den,
vlastnim stranky http://akciovyobchod.wz.cz/ na kterych mam v administraci jednoduchy upload obrazku. Vse fungovalo dore, az jednoho dne zacal server jakoby odpojovat spojeni tesne pred dokoncenim uploadu. Obrazky, ktere jsem zkousel uploadovat meli kolem 700-900 kB. Firefox mi napise "Spojeni preruseno". Dle phpInfo je upload omezen na 2MB, tak tim to asi neni a volne misto mam, protoze pres ftp kopirovat jde. Ma nekdo podobny problem? Nevite, cim to muze byt?

Pro prihlaseni pouzijte adresu http://akciovyobchod.wz.cz/index.php?l=1
Docasne heslo pro vyreseni problemu je 123. Administrace je omezena pouze na upload. Pouzivejte nazvy Test1, Test2, atd.. do Sidla napiste cokoliv. V pripade potreby mohu poskytnout php kod, ale myslim,ze tam problem nebude, kdyz to donedavna fungovalo.

Diky,
KEXIK
Doména akciovyobchod.cz je volná, jako dynamicky se rozvíjející firma obchodující s akciemi bych si své obchody podpořil něčím, co není založeno na freeweb serveru.
Když to donedávna fungovalo tak to třeba zase za týden půjde, kdo ví...
Koukam, ze nekomu se povedlo uploadovat obrazek (test825) velikosti 68kB. To asi jde, ale nechapu proc neni mozne uploadnout obrazky kolem 800kB - 1MB ?! To bude asi pretizenosti serveru ze? Co mohu chit po freehostingu. ;) Tak jestli by to nebylo mozne jednoduse vyresit, tak to kdyztak hodim na jiny hosting.

Kazdopadne za kazde vyjadreni diky...
Kexik
1.4 MB se mi už nepovedlo
Hledal jsem odpověď na podobný problém a našel jen tohle téma. Nejsem tedy ten, co někomu poradil, ale chci poradit. Mam na stránkách (webzdarma) v administraci taky jednoduchý skript na upload malých souborů, velikost nahrávaných souborů mam omezenou tim prográmkem. Doma na Apache mi to funguje, ale přímo na stránkách to nejde a hází to chyby. Zřejmě nemam nastavený práva pro nahrávání souborů na web. Nemůžu ale najít, kde se to dá nastavit... Neřešil jste někdo něco takovýho?

Za rady a pomoc předem dík!
A zkoušel jsi napojit ten upload na FTP?

Co jsem zkoušel, tak jsem tím bez problému přenesl soubor o velikosti 2,4MB. Bohužel jsem zrovna nenašel soubor těsně pod 5MB, takže nemůžu říct, jestli jdou i větší, ale řekl bych, že bez problému?!
no co já vím tak v .htaccess lze nastavit pro skripty i větší limit než je 5MB
V mem pripade jsem udelal presun webu na jiný hosting. Musim nadále zobrazovat reklamu, kdyz mam na webzdarma pouze frameset ve kterem je nactena stranka z jineho hostingu?
<HTML>Ano.</HTML>