Rychlost podpory

Ve středu 30. dubna 2008 mi přišla odpověď na mail. Několikrát jsem musel poslat mail, ve kterém jsem důkladně vylíčil problém, než přišla tato odpověď:
Dobry den,
vime o tom problemu, pokusim se to behem zitrka doresit.
Diky za trpelivost.

--

S pozdravem / With regards

Miroslav Tempír
Tak jsem si říkal, fajn, na svátek práce už to bude běhat. Ale dívám se 1. května a nic. Říkám si, že je svátek, tak to nebudu hrotit. V pátek se dívám a taktéž žádná změna. Dal jsem jim tedy čas přes víkend a ani dneska není chyba vyřešena.
Jen by mě tak zajímalo, proč podpora slibuje termín, který nemůže dodržet. Uznal bych, kdyby řekli, řešíme problém, bude to trvat dva týdny a pak to třeba vyřešili dřív. A ne, že zítra se na to podíváme a stejně nic nevyřeší a přestanou komunikovat.
Pěkně mě to štve, stránky díky tomu mám nefunkční.
no vždyť:

"vime o tom problemu, pokusim se to behem zitrka doresit"

vsadil bych se, že pokus proběhl, o tom, že to bude vyřešené a kdy tam zmínka není


PS: a co, že to je za problém?
<HTML>Ony jsou nefunkční? Nevšiml jsem si. Když už si tady na WZ stěžujete na rychlost podpory, považoval bych za slušnost, kdybyste uvedl, jaký problém že podle vás podpora nevyřešila nebo s jehož řešením otálí. Jinak je to výkřik do tmy a můžu takový příspěvek rovnou smazat.</HTML>
Je problém s funkcí fopen. Nefunguje ani po přidání souboru .htaccess. Probírali jsme to tady na fóru v sekci PHP. K řešení jsme nedošli, protože přes všechny pokusy se to nedařilo. Jiné věci skrz ten .htaccess fungují, nejde pouze povolit funkci fopen.
Problém je viditelný na adrese http://btmr.mysteria.cz/2/index.php

Zef
<HTML>Zkusím je příležitostně popíchnout. Je dost možné, že je to nějaký problém záhadného charakteru.</HTML>
Je to nějaké záhadné. Jednu dobu to fungovalo bez problémů a pak se to z ničeho nic rozhodlo, že to fungovat nebude.