Kam zmizela reklama?

Zdravim.
Pred par dny sem se zaregistroval a nahodil web.
reklama se mi obevila sice nahore ale to by mi nevadilo.
Pozdeji jsem neco predelal, tak jsem smazal svuj index.html a nahral jsem novy, predelany.
Ale reklama zmizela a mych par pokusu to napravit selhalo...
Kde sehnat kod reklamy wz, ktery bych pridal do svych stranek?
Nejsem v tom zrovna zbehly, tak se omlouvam, kdyby to bylo nejak banalni a ja na to neprisel sam :)

vsem dekuju!
<HTML>Reklama se vkládá při uploadu na web. Takže zkoušej znovu nahrát index. A až se ti reklama vloží, tak si její kód zazálohuj (a příště prostě jen použiješ svoji zálohu).

V úplně nejhorším případě, že by se ti reklama nevložila ani za týden či dva, tak můžeš zkusit použít banner z jiného webu a podívat se do infa v administraci, jestli tam přibývá počet zobrazených bannerů.</HTML>
zdravím mám podobný problém já si sice zvolil reklamu na každou stranu dolů
a taky jsem předělal web a zmizela mi.. To já budu muset nahrávat všechny stránky znova a znova než se to povede? není lehčí způsob.. taky by mi spše bodl html kod..
Problém jsem snad vyřešil:).. ale může se zeptat když jsem si dal tu reklamu nahoru proč jí mám na všech stránkách?
jestli myslíš reklamní lištu tak ta je na všech stránkách, kromně ni ještě existuje banner a ten se dá zobrazovat nahoře nebo dole
zase mi ta reklama zmizela tak jsem zkusil ten tvůj způsob.. nějak jsem to splácal dohromady a doufám že je to vpořádku.. Můžu se tě ještě zeptat, tu reklamu.html, si tam mám nechat asi uloženou co.. a měnit nemám ani to nastavení té reklamy jakože nahoře, cesta k.. reklama.html..?
A poslední otázka proč mám pořád zobrazení bannerů dnes a včera-0? nerad bych aby mi zrušily účet.. Vím jsem náročnej a díík za odpověď..
jo určitě, ale hlavně musíš zajistit aby se reklama zobrazovala na stránce(stránkách) - nikde ji nevidím. Pokud ji máš uloženou v souboru tak musíš ten obsah souboru nějak dostat do stránky.
ty tu reklamu nevidíš? já ji vidím na každé stránce...Tak tomu přestávám rozumět:(.. Díval jsem se i na zdrojový kod stránek a tam je taky(hned za body).. Tak co mám teda dělat? Opravdu tu lištu vidím jen já?
jediný co by mě pak napadlo zkopírovat ze zdrojáku reklama.html ten htmlkod a zkopírovat ho do všech stránek, ale prosím zkus se ještě jednou mrknout ať to nedělám zbytečně.(já vidím reklamí lištu nahoře..)
já vidím tohle:
http://ds.mysteria.cz/referal.png
to, co je nahoře a to jak říkáš, že je hned za body je reklamní lišta, kromě ní má WZ ještě reklamní banner. Základní varianta reklamy je banner, to odpovídá kapacitě webu 200MB, další varianta, kterou si může uživatel v administraci zapnout je ještě zobrazování reklamní lišty, současně s bannerem má web kapacitu 500 MB. O variantu "jen reklamní lišta" je potřeba požádat, uživatel ji sám zapmnout nemůže. Z příspěvků nevyplývá o jakou reklamu jde a tak jsem napsal toto:

"jestli myslíš reklamní lištu tak ta je na všech stránkách, kromně ni ještě existuje banner a ten se dá zobrazovat nahoře nebo dole"

ovšem další odpověď to spíše ještě zamlžila

Pokud se to: tak jsem zkusil ten tvůj způsob.. vztahuje na :
http://ds.mysteria.cz/fwz/wz-jak-ziskat-kod-reklamy.html
tak se jedná o reklamní banner a o tom já mluvím celou dobu - pokud máš v administarci webu kapacitu 500 MB tak musí být zobrazen ještě ten reklamní banner, který bude na stránce současně s reklamní lištou a kód reklamního banneru na stránce není a anení ani ve zdrojovém kódu
jj trochu jsem se vtom zamotal:)
jo mám tam 500mb, ale nedaří se mi pořád nahrát ten banner zkoušel jsem i způsob viz http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?57 a nic.. už mi dochází nápady..
v http://referal.chytrak.cz/index.html jsem zaznamenal:
<!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT-->
</body>

z toho usuzuji, že reklama má být na všech stránkách dole

Pokud se bez problému reklama vložila do reklama.html nevidím důvod proč by se neměla vložit do všech stránek - jedna z cest je do zdrojového kódu stránek umístit před </body> onu značku a takto upravené soubory nahrát zpět na web - reklamní banner by se vkládá jen do aktualizovaných nově nahraných stránek - pro tuto variantu by bylo potřeba před nahráním nových stránek změnit nastavení na všechny stránky dolu

Pokud je reklama vložena do souboru reklama.html a nastavení je na titulní straně nahoře tak lze reklamu do stránek vložit.

Vkládání lze provést buď tak, že se fyzicky zkopíruje kód reklamy do kódu stránky, nebo se načte do nejakého rámce, který se na stránce vytvoří a nebo se vloží pomocí include - k tomu je potřeba aby stránka byla zpracována PHP - toho se dá docílit tak, že se stránky přejmenují - z *.html na *.php nebo se dá nastavit v .htacces to, že stránky s *.html budou PHP zpracovány.
no jo no ale mě se právě do reklama.html načetla jen ta lišta.. ten banner se mi nikde nechce ukázat.. myslýš že když napíšu na podporu že bych mohl zobrazovat jen tu lištu? (protože je tam přece psáno že 500mb je nevratná změna a lišta je 300mb pokud vím)
to bude velmi pravděpodobně tím, že to vkládání reklamního banneru na doméně chytrak.cz zrovna asi nefunguje.
Pouze lišta jde, ale píše se moderátorovi mks - viz:
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=1&i=34003&t=34002
dík za rady napíšu mu:)
Taky mám podobný problém, když kouknu do zdrojáku, tak tam reklama je, ale na stránkách ji nevidím :-(
Zkusila jsem to teď přenastavit (zjistila jsem že jsem to měla špatně :-( ) ale pořád se nic nezobrazuje, přitom ta reklama se do zdroje sama doplnila (vynutila jsem přeuložení otevřením souboru).
Co s tím?
Tak jsem ji zkusila dát dolů a bohužel se zobrazuje všude možně jen ne dole. Mám stránky udělané tak, že jsou tvořeny z absolutně umístěných DIVů .. a to bude asi problém .. takže mám udělat nějaký DIV speciálně pro reklamu? Jak je ta reklama velká? Má nějaké standardní rozměry?
Taky jsem zapla tu lištu na zvětšení stránek a ta se zobrazuje jen nahoře, jen na některých stránkách (a to jsem překopírovala všechny) a na titulce je z nějakého důvodu očividně níž než na těch ostatních.
To je hrozný :'-( já si s tím docela vyhrála a teď to budu celé překopávat :-(.
Téma reklamy je tu na denním pořádku. Nestálo by za to napsat nějaký tutoriál a dát do FAQ?
Míša: jo, je to tim absolutnim pozicovanim. musis pro ni udelat pozicovanej div, kam se bude vkladat. reklama je velka porad stejne pro vsechny weby.
<HTML>2zbi:
<i>Téma reklamy je tu na denním pořádku. Nestálo by za to napsat nějaký tutoriál a dát do FAQ?</i><br>
Napiš to a já to tam přidám :-)

2Míša: doporučila bych napozicovat to o něco níž, aby byla vidět i ta horní reklamní lišta.</HTML>
Upřímně. Nechce se mi do toho. Byl to jen nápad, třeba se toho někdo ujme.

Na svých stránkách s tím problém nemám (je to jednoduché) a není to pro mě něco, čím bych chtěl trávit čas. Toto vlákno byla výjimka. Jakmile v názvu vidím reklama nebo baner, ani ho nečtu. Je to furt dokola.