Nejlepší doména?

Zdravím,
chtěl bych se zeptat: pokud si tady chci založit stránky, dá se říct, jestli je některá doména (.wz, .xf ...) nejlepší (nejspolehlivější, nejméně vytížená)? Někde jsem tu četl, že jsou na různých serverech a stává se, že mně třeba stránky nejedou, ale známému ano...
Předem díky za radu!
Luboš
<HTML>Nedoporučuju wz.cz, ta je přecpaná (dokonce tak, že běží na více než jednom serveru). mysteria.cz má nějaké občasné záhadné potíže. xf.cz není ještě tak přecpaná (ale je to krátká doména, takže se plní lidmi, kterým přijde přecpaná doména wz.cz). Myslím, že jich zbývá ještě dost.</HTML>
Doména czweb.org největší spokojenost. Sedm let na něm ležim a nezaznamenal jsem zatím žádné tsunami, sopečný výbuch nebo evakuaci ;) No sopečný výbuch jeden byl, ale to zasáhlo všechny.
Řekl bych, že tato doména je snad jediná nejspolehlivější ze všech. Co jiní hlásili chyby, tak ten můj jel bez problému.
Přesvědčit se můžeš: http://statistiky.monitoring-serveru.cz/tomik. Teď to trochu nevypadá na bezvětří. WZ poslední dobou pořád něco experimentuje.
Ale na druhou stranu doména "czweb.org" není zas tak lukrativní jako třeba "wz.cz". Proto tu taky není dost přecpané.