Doména MYSTERIA.CZ na 10 BLACK LISTECH !

Dobrý den, zjistili jsme, že jakmile odešleme mail, kde je v podpisu uvedena doména "mysteria.cz", tak jej mailoví uživatelé, kteří mají schránku na atlas.cz, seznam.cz, volny.cz a možná i další VŮBEC NEDOSTANOU, v lepším případě jim to SPADNE DO SPAMŮ. Dozvěděli jsme se, že je tato doména vyhodnocena v URL blacklistech, které využívají jejich antispamové ochrany. Bylo nám řečeno, že byste si vy jako vlastník domény měli zařídit, aby tato doména byla z black listů odstraněna... Děkuji za info Maya
myslím, že správná cesta jak oslovit majitele domeny mysteria.cz je kontaktovat jej na mailu, který je uveden např. na :
http://whois.smartweb.cz/object/mysteria.cz/

PS: poslal jsem z ds.mysteria.cz dva maily na seznam.cz a jeden na email.cz a všechny došly bez problému. Tím nechci nic tvrdit tom co je vedeno na nějakých blacklistech. často to bývají spíše IP adresy serveru, které poštu přeposílájí a ne ty, které ji jen "uživatelsky odesílají".
Jistě také víte, že některé spamfiltry kontrolují i předmět a tělo zprávy... a vzhledem k zaměření vašeho webu se pak není čemu divit :-)
No jistě, posílám maily z gmailu, ale nemohu v nich napsat odkaz v podpisu na svoje stránky ani se o nich zmínit v textu, poněvadž ta koncovka mysteria.cz to právě hází buď do spamů, anebo to vůbec nedorazí. Informaci o 10 black listech jsem získala na Seznamu.cz, protože mi to tam vyhledali a naše IP adresa se tam údajně dostala právě kvůli této doméně... Díky za tipy :))), napíšu jim na mailík Maya
LOL, oba mé maily z gmail.com, které obsahovaly odkazy na kartarka-lecitel.mysteria.cz tak na ds.mysteria.cz skončily při odeslání na seznam.cz a email.cz jako SPAM.

Že by se tu stihl projevit už ten efekt z "PHP5", viz:
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=55067&t=55067
vypadá to, že jsme na stejném serveru 88.86.113.152