Umístění reklamy v souladu s pravidly?

Zdravím,
mám web http://mafia-forever.wz.cz a už nějaký čas jedu v PHP. Až doposud vkládám reklamu jednou nahoře. Kdybych jí chtěl vložit dolů, musím jí dát na každou stránku. Jenže já jí mám i teď na každé stránce, jenže nahoře (protože includuju jen obsah a index je zobrazen stále, ne jako v případě iframe). V nastavení je volba doslova
"dole (na všech stránkách, včetně všech php souborů)".
To tedy znamená, že musím mít reklamu na indexu i v includovaném souboru? Reklama se i teď zobrazuje na všech stránkách (nahoře), např.:
http://mafia-forever.wz.cz/index.php?page=mody
http://mafia-forever.wz.cz/index.php?page=novinky ...
Když jí tedy umístím dolů (pod patičku, ale bude na všech stránkách pod patičkou, ale ne v includovaných souborech, to by tam byla 2x), nebudu nějakým způsobem porušovat pravidla? Předem dík za radu.
Zobrazování reklamy kontroluje člověk, takže je jedno kolik souborů a jak do sebe includuješ. Hlavní je výsledek, jak se reklama zobrazuje.
<HTML>Ne, nebudeš. Taky to tak mám, i spousta dalších. Důležité je zobrazování, ne nastavení.</HTML>
Díky. Už jí šoupnul dolů. Musim teda ještě přepnout v nastavení na volbu "na všechny stránky dolů"? Nevím jestli není v kódu reklamy zakódováno, jestli je banner nastaven, aby se zobrazoval dole nebo nahoře. Nebo stačí jen prostě přemístit kód bez jakékoli změny tak, jak jsem to právě udělal já? Checkněte to pls na http://mafia-forever.wz.cz. Díky.
<HTML>Ne, nech nastaveno Nahoře, stačí jen přemístit kód. Kdybys nastavil Dole, tak by se ti do všech dalších uploadovaných souborů vkládala reklama.

Na mafia-forever.wz.cz se reklama zobrazuje podle pravidel.</HTML>
to Thalia: Ok. Díky moc. :-)