Nefungu je funkce "mail()"

Zdar lidi všimli jste si že po odeslání 10-ti sms zpráv přes funkci "mail()" je daná funkce zablokována ? Nevíte někdo jak to odblokovat ?
IMHO to odblokovat nikde nejde, funkce Mail je tady nastavena na 10 odeslání za hodinu.
Jasně, je to tak omezeno schválně. Nevím jestli to je z důvodu ochrany před přílišným zatěžováním SMTP serveru nebo jako zamezení SPAMování, ale je to každopádně pochopitelné. Pokud potřebuješ posílat více zpráv, existují placené hostingy.
Možná když hezky poprosíš tak ti ten lůimit trošku zvednou
pri jednom volani funkce mail lze poslat az deset kopii zaraz, celkem tedy sto mailu za hodinu - jsem tady nekde cetl...
Já jsem to pochopil jinak - max. 10 mailů najedou a max. 10 mailů za hodinu. Takže pokud pošlete 10 mailů najednou, podaří se vám další poslat až za hodinu.
V podpoře se píše:

Omezeny jsou: souborové a adresářové funkce (na práci se soubory pouze ve Vašem adresáři), funkce mail (platí omezení na 10 odeslaných e-mailů na jednom účtu za hodinu).

Jestli je to 10 volání fce, nebo 10 mailů napsáno neni. AFAIK je to kvůli tomu, aby se nespamovalo.
No ono je fakt, že to co jsem napsal není moc logické. Protože když je podmínka max. 10 mailů za hodinu, tak už podmínka max. 10 mailů najednou nemá smysl :-)))
Tonik nam jenom oznamil moznost zaslani treba i nekolika kopii jen pri jednom volani fcce mail().
<HTML>Je to predevsim kvuli spamovani, protoze napr. seznam, cetrum, ... se s tim neserou a supnou IP serveru do blacklistu, coz neni u hostingovych serveru zrovna 2x zadouci.

milster narozdil od Tonika neoznamil vubec nic</HTML>
<HTML>Navic nechapu vyznam nazvu "Nefungu je funkce mail()"
Nevim co ti na ni nefunguje pokud vim, tak chybova hlaska jasne rika ze je prekrocen limit, coz jak je tu psano je vysvetleno v podpore.</HTML>
Richard:
:) To nebylo namířeno proti Tonikovi, ten řekl celkem podstatnou věc. Jenom jsem měl jsem pocit, že ho Tom špatně pochopil..
Jak špatně pochopil? On psal, že až 100 mailů za hodinu. A já jsem reagoval, že jen 10 mailů za hodinu.
Jak jsem teda jeho příspěvek špatně pochopil?
Dyť píšu, že jsem MĚL pocit.. Myslel jsem, že je omezeno volání funkce, ne počet odeslaných emailů. Ale v podmínkách stojí: "platí omezení na 10 odeslaných e-mailů na jednom účtu za hodinu". Teď se naskýtá otázka, jestli se email s více příjemci počítá jako jeden..
no ja kdyz posilam mail vice prijemcum, tak se odesle vzdycky jenom jednou. jak je to u vas? ;-)
<HTML>> Teď se naskýtá otázka, jestli se email s více příjemci počítá jako jeden..

ano</HTML>
<HTML>neboli: omezuje se jen pouziti fce mail() za hodinu na 10</HTML>