Chyba připojení FTP

Zdravím všechny.
Chci se zeptat, jestli máte někdo podobný problém jako já během posledních dvou dnů. K připojení na server a administraci stránek používám FTP klienta Total Commanderu. Vše běželo vždy bez problémů, ovšem poslední dva dni se nemohu na FTP server připojit. Nebo spíše na něm pracovat. Po dlouhém připojování, které určitě není standartní, se nakonec počítač na server připojí, ale nezobrazí žádné soubory. Zkoušel jsem i jiného FTP klienta, i jiné PC, zkoušel jsem i vypínat antivirus a firewall, ale pořád stejný efekt. Klient se po delší době připojí, ale už nezobrazí žádné soubory ani složky, tudíž je asministrace nemožná. Je divné, že stránky skrze www adresu fungují normálně. Nevíte prosím někdo, čím je to a jak se toho zbavit? Je to snad chyba serveru? Díky za rady.
<HTML>Všechny pokusy jste prováděl připojen na stejného ISP? Mně příslušný server odpovídá rychle (bohužel ale nedokážu zjistit, zda se i vypíše obsah adresáře, protože nemám vaše heslo - a ani nechci mít). Připojíte se i na jiné FTP servery (pokud máte FTP účet i někde jinde)?</HTML>
Tak jsem zkoušel server IC a je to ten samý problém, který mám i s WZ. V tom případě bude chyba na mé straně a zároveň také na společné síti, protoe ani druhý počítač v naší síti nefunguje, jak má. Budu hledat a budu rád za každý nápad nebo radu. Díky ;-)