Je možné zvýšit velikost prostoru pro stránky?

Čauves podruhý, chci se ještě zeptat, jestli někdo náhodou nevíte, jak si můžu na webuzdarma zvýšit prostor pro moje internetové stránky. Nemůžu se to nikde dočíst... Díky, Lucka
Nijak.

Teda jedna možnost tu je - požádat mailem správce WZ (tuším podpora@webzdarma.cz), ale ani to nezkoušej pokud tvé stránky nejsou zajímavé. Zvyšování se totiž provádí jen zajímavým projektům.

Pokud se jedná o goldenretriever.wz.cz, pak bych řekl, že to ani nemá cenu zkoušet. Ale moc jsem ten web nestudoval, tak se možná mýlím.

Jinak 50 MB je dost, zkus víc komprimovat obrázky a vejde ti tam toho více.
>>Nemůžu se to nikde dočíst...
http://faq.webzdarma.cz/wz.php#q11
Komprimovat obrázky? tím myslíš - uložit jako jpg a nastavit kvalitu třeba jen 50? nebo jak to myslíš? promiň, jsem asi trochu tupá...ale k čemu je pak, že je jich hodně, když jsou nekvalitní?
musis tu kvalitu prave nastavit tak, aby na obrazku nebyla komprese poznat a pritom aby byl co nejmensi. je potreba si s tim trosku vyhrat, u kazdeho obrazku je to trochu jinak. 60 az 80 je pouzitelna hodnota (100 je nejvetsi kvalita)
Taky si muzes zaregistrovat novy stranky a na ne si ty obrazky dat a z nich si to nacitat. Na tyhle stranky staci dat jenom index.htm (index.html) a kazdej tejden si ten index načíst, jinak ti stránky zrušej :-)

CHÁPEŠ?
2MyFlower: obávám se, že to právě nemůže, tomu se říká spojování účtů a to je porušování podmínek wz. V tom případě zruší IMHO oba weby. Ovšem to skladiště fotek si může udělat na jiným serveru než na wz a na wz mít jen odkazy a to už se může...
další chytrej blb :)
to jo no.. :D
Tak si ty obrázky dej na nějaký imagehosting a na stránkách měj jen náhledy. Tenhle hosting je docela dobrej http://members.imagehost.biz/
Mick, jenze je na prd, ze nemuzes pristupovat k foto pod adresarem jak si nastavis a fotka se jmenuje taky jinak....takze pro moje php tvoreni galeriie je to naprd...psal jsem na webzdarma a neodepsali 2 mesice
Hostování obrázků jinde je sice možné, ale já tu mám oholenou verzi toho, co mám na CD. Vynechané velké obrázky a přepsané skripty na zobrazování. HTML jsou stejné. Psát znovu to nebudu. Pár mega navíc by mi umožnilo rozšiřovat. Návštěvnost je tak 8-20 denně, takže pro poskytovatele je to nezajímavé.
Ale nechápu proč by nešlo zvýšit prostor když už jsou k dispozici gigový maily... Sice se zrovna nevyznám v síťových technologiich a nevím jestli by to nedělalo něco se serverem...
jim přispěj 100 000Kč na pořádnej serváč. Třeba pak dostaneš...
Heh..ja mam budu mit fotky a videa umisteny na servru u me doma...takze o nakym zvisovani mista nemusim ani premejslet!
King26>>a seš připojenej na páteřní síť?
Z gigovyho majlu ti ty 10ky MB dat nebudou stahovat 10-1000 lidi denne, ale jen ty a jen obcas (pri beznym uzivani mailu).
U webu nejde ani tak o misto na disku, jako o traffic - ten je tim ze soubory stahuje mnohem vic lidi nez na mailu velkej.
Jinak ja napr. na vetsi obrazky pouzivam imageshack.us (1 obrazek max. 1MB)
na videa, mp3 a jine velke soubory rapidshare.de (do 30MB) - oboji zdarma
Mozna by bylo lepsi pouzivat nejake ceske sluzby, ale zadne sem nenasel (moc sem se nesnazil)