Reklamní proužek

Dobrý den,

mojí vinou jsem si nechtěně aktivoval na své stránky www.chatakastan.unas.cz proužek s reklamou, ale zvětšený prostor nepotřebuji a chtěl bych proužek odstranit. Vím, že máte napsáno, že se jedná o jednosměrný akt, ale velice prosím o jeho odstranění. Předem děkuji.
<HTML>Ok, lišta je vypnutá, prostor nastaven opět 200MB.</HTML>
Děkuji Vám
Mám stejný problém jako pan Švec, prosím též o vypnutí proužky. Děkuji mnohokrát
<HTML>Ano, problém máte oba stejný, včetně toho, že oba porušujete <a href="http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html">podmínky zobrazování reklamy</a>. Lištu máte nyní vypnutou, prostor je opět 200MB. Ale jestli nenapravíte zobrazování banneru, tak se Vám lišta nejspíš zase objeví, ale už bez navýšení prostoru (viz zmíněné podmínky).</HTML>
Dobry den,
ja bych mel jen jeden kosmeticky dotaz. Je mozne i u reklamniho prouzku nahore nastavit nejak XHTML 1.0 Strict verzi? Takhle mi to neprojde validaci.
Dekuji
Já mám obdobný ale možná závažnější problém.Na svých stránkách používám redakční systém WordPress verze 2.6 (počeštěná verze) a děje se mi to že se mi tato lišta vkládá Úplně do všech php souborů.Což bylo u v ujednání o vkládání ale už jsem nepočítal s tím že mi tato lišta bude dělat problém při tvorbě a zobrazení RSS kanálů.Kde mi to hlásí chybu že může existovat pouze jeden nadřazený XML soubor nebo tak nějak.Nešlo by nějak udělat vyjímku pro soubory vytvářející RSS kanály ve wordpressu?
Narazila jsem na stejnou potíž s vytvářením RSS kanálu. Dá se nějak zamezit vkládání reklamy do některých souborů?
hledej na fóru, poslední je třeba
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=55566&t=55566