Adresář je prázdný

Dobrý den,
při vstupu do administarce -> správa souborů mi to hlásí adresář je prázdný, přitom stránka se zobrazuje korektně. Nrmohu ji ovšem editovat, protože soubory v adresáři nejsou, pak mi ovšem není jasné, proč stránka funguje. Nerad bych o ty subory přišel, protože je nemám v PC zálohované.
Nevíte co to je a jak to spravit?
Děkuji.
Máme stejný problém.... Co s tím?
I j mám stejný problém. Navíc přestal fungovat formulář, nelze ho odeslat. Kde je problém?
Děkuji
Ohledně správce souborů: použij FTP přístup - viz http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34

Formulář: Chyba v nastavení skrytých polí formuláře! A Firefox hlásí tohle:

[NoScript XSS] Zajištěn podezřelý upload na [http://www.webzdarma.cz/sendform.php] z [http://nastroje.euweb.cz/formular.htm]: převeden na požadavek GET pouze pro download.

Takže si tam udělej pořádek :-)
Díky, nebude to pro mě snadné :) Ale přestalo to fungovat bez mého zásahu i v IE a v časové shodě s druhým problémem "prázdný adresář", tak čekám souvislost...
Tiež mám prázdny adresár. Kedy sa to dá do pôvodného stavu? Ďakujem za odpoveď!
taktez mi to hlasi Adresář je prázdný... , ale stranky jedou spravne. kde je chyba?
Jediné co teď zbývá je čekat než tuto chybu odstraní admini webhostingu a nám tedy tím pádem zbývá jen přístup přes FTP.
(nastavení pro FTP klienta najdete v záložce INFO.
Jediné co teď zbývá je čekat než tuto chybu odstraní admini webhostingu a nám tedy tím pádem zbývá jen přístup přes FTP.
(nastavení pro FTP klienta najdete v záložce INFO.)
Píše mi to také adresář je prázdný, čekám na opravu. FTP nemám povoleno administrátorem. Jsem tedy v loji.

Nejde mi také odeslat rezervační formulář, nic jsem tam neměnil a vždy to šlo. Může to mít souvislost s "prázdným adresářem"?
Mne sa to tiež stalo, tak som chcela odznova popridávať súbory, ale nedá sa to. Hneď na začiatku webzdarma.cz ale nepíšu nič o upozornení o výpadkoch alebo niečom podobnom.
<HTML>Nepřidávejte soubory znova, jsou tam. Správce souborů má zřejmě menší výpadek. Připojte se pomocí nějakého ftp klienta, např. Total Commanderu, viz <a href="http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34">FAQ</a>.</HTML>
<HTML>Už je to opraveno.</HTML>
Tak to je fajn, ďakujem za info!