Otazka ohledně serverů

Dobrý den
Mám u Vás založeny webové stránky, nemám zatím žádný problém, ale chtěl bych se zeptat někoho z administrátorů, protože bych si chtěl založit ještě jednu doménu, kterou byste mi doporučil, z nabídek Vašich domén, myslím tím která z těchto domén má nejmín uživatelů a je nejméně zatížena pro bezproblémový chod mích stránek, protože jak jsem četl názor jiných tak například doména wz.cz je hodně vytížena. Díky předem za odpověd.
I kdybych to věděl, tak ti to neřeknu. Sám si tam budu registrovat své stránky. :-) Jinak si myslím, že cokoli kromě wz.cz je OK.
No obecně platí pravidlo, že člověk chce mít co nejlepší adresu. Takže lukrativní domény budou asi více používané. Naproti tomu nic neřikající domény mohou být nevyužité.

Ovšem je třeba brát zřetel, že několik domén sdílí stejný server. Třeba podle mne málo lukrativní web2001.cz může sdílet stejnou mašinu jako wz.cz.
Prosím vás, mám problém s nahráním návštěvní knihy na server po zkontrolování jestli se na web dostala mi to napise toto: Fatal error: Call to undefined function: mysqli_connect() in /3w/wz.cz/t/theexit/navstevni_kniha.php on line 38

Kdyz se kouknu na radek 38 mam tam napsanou adresu serveru: mysql.webzdarma.cz

a porad to nefunguje pro lepsi pochopeni sem vlozim celou cast kodu:

$db_spojeni = mysqli_connect
( 'mysql.webzdarma.cz',
'theexit',
'moje_heslo',
'theexit' ) ;

prave v radku pod $db_spojeni mi to hlasi chybu. Prosím pomoc
mysqli_connect - není to tím i ve jméně funkce?
Všechny domény, které vlastní Webzdarma jsou uloženy na 2 nameserverech - na obou jsou stejné údaje. Neexistuje tedy více nebo méně vytížená doména. Nepleteš si doménu s webhostingem?
pomuzete mi nekdo pls, z ds, jsem toho moc nepeochopil
diky
dle mého se funkce pro připojení jmenuje mysql_connect - od toho, že databáze se jmenuje MySQL, tedy tam to: i nemá co dělat
jj, dekuji, ale neni to preklep je to v prirucce od ponkrace tak pospano, dekuji, lamam si tim hlacu uz asi tyden:D
prosim jeste toho ds, jestli pokud muze aby mi napsal na ICQ: 483104828
nebo jabber: x-ray@jabbim.cz dik
napsat nemůžu, ale:
http://cz2.php.net/manual/en/mysqli.connect.php

zdá se, že je to funkce z PHP5, a pak najdi si to na Google - když dáš hledat "mysqli_connect" tak se nějaké odkazy najdou - tam se dozvíš víc
theexit.wz.cz: Nevím nakolik jsi zběhlý v angličtině, ale ta hláška to říká jasně.

Call to undefined function >> Volání neexistující funkce.

Abych to přeložil, tak tato funkce je součásti PHP5. Zde je bohužel PHP4, která toto nemá. Jak to zprovoznit? Jednoduše. Odstraň to "i" za mysql.

-------------------------
Kit: Co má nameserver společného se zátěži? Já se tu pohybuji dost dlouho, abych měl přehled o tom, jak to tu chodí. Na WZ je tu vícero serveru (aktuálně jsem našel 4). Přičemž tyto servery sdílí několik domén (prostorů). Takže domény na serveru Zeus jsou nejvytíženejší, naopak jiné servery vytížené nemusí být. MySQL server jede samostatně tuším, že na dvou strojích.

Zjištěné stroje:
mysteria.cz - nike.s.webzdarma.cz (Linux 2.6.18-92.1.6.el5PAE)
czweb.org - hera.s.webzdarma.cz (Linux 2.6.11-1.1369_FC4smp)
kvalitne.cz - mars.webzdarma.cz (Linux 2.6.11-1.1369_FC4smp)
mt.wz.cz - zeus.anoweb.cz (Linux 2.6.18)
MySQL z mého prostoru: siva.s.webzdarma.cz
Tomík: Pleteš si domény s webhostingem. Domény jsou na 2 serverech: a.ns.webzdarma.cz a b.ns.webzdarma.cz. Na obou strojích jsou všechny domény (jsou zrcadlené) a žádný hosting.
Kit: Máš pravdu. Ale trochu jsi nepochopil podstatu. Tady nemluvíme přesně o doménách, ale o prostoru, na kterém jsou tyto domény umístěny.
Pro tebe je to asi slovnikaření.

To o čem je tady řeč je zátěž serveru. Tedy stroje. A jak jsem říkal, je tu více strojů, které mají vlastní server a datové úložiště. Pro každý ten stroj jsou přiděleny prostory pro dané domény. Takže pro domény czweb.org je určen server Hera, který poskytuje jak úložiště, ale i procesor.
Z toho tedy vyplívá, že pokud je třeba Zeus dost zatížen, tak se to týká všech účtů s doménou wz.cz. Respektive účty na doméně wz.cz jsou více zatíženy, protože Zeus nestíhá. Naproti tomu třeba domény czweb.org nejsou zatíženy, protože server Hera není zatížen.
<cite>... ale o prostoru, na kterém jsou tyto domény umístěny.</cite>

Budu dál slovíčkařit a opravím ... na kterém jsou tyto domény hostovány. Se zbytkem souhlasím a jsem rád, že jsi to tak hezky vysvětlil.

Vyplývá z toho také fakt, že dříve byla zátěž jednotlivých serverů rozdělena podle počátečních písmen subdomén 3. řádu a dnes je tomu jinak.