<style media print / screen>

Ahoj,
potřeboval bych poradit. Chtěl bych mít stránku a na ní něco co vidět není, ale tiskne se a pak něco, co vidět je, ale netiskne se. Zvlašť to dokážu udělat, ale dohromady ne. Z navodů na jakpsatweb jsem nepochopil jak tyto dvě funkce spojit. Neporadil mi by někdo? Konkrétně je to stránka na http://www.davidbroz.wz.cz/test.htm (viz. poznamky v kódu)
Díky moc a mějte se.
<HTML>Pročpak je to v sekci Podpora? Že by za to mohlo WZ? :-)

Nechápu, proč by Curriculum vitae nemělo být vidět, když není nijak skryté. Takže je jak vidět, tak se i vytiskne. Pokud jsem tedy něco v kódu nepřehlídla.

Přílohy vidím a nevytisknou se mi.

Ale ten kód by chtělo trošku asi upravit. Např. ta poslední tabulka s přílohami má asi být obalená odstavcem p, ale ten je ukončen už uvnitř té tabulky, místo až za ní.</HTML>
No pokud to dobře chápu, tak se tento problém řeší dvěma stylovými předpisy, jeden je pro zobrazení na obrazovce, jeden je pro tisk
něco jako je to např. na:
http://www.webtip.cz/art/wt_tech_html/wt_cssserial_005.html?tisk=on
PS: no když už je životopis něco jako vizitka, tak by asi nějak chtělo "ostylovat" i tento text:
...komunikace mezi odběrately a dodavately...
Všechno co máš pod tím komentářem dej do <p class="netisknout"></p> a do stylopisu pak .netisknout {display: none} + uzavření tagu </p> který ti tam momentálně chybí.
trochu mi to trvalo, ale nakonec se podarilo. Pro ty co hledaji odpoved na podobnou otazku:


<style>
@media print {.netisknout {display: none}}
@media screen {.nezobrazit {display: none}}
</style>


<p class="netisknout">

tenhle text vidim, ale netiskne se </p>


<p class="nezobrazit">

tenhle text nevidim, ale vytiskne se </p>



Diky Lamo a mejte se.


@ds.mysteria - jak si to myslel s tim ostylovat, jako ze to je fraze a v CV to zni blbe?
Uz asi chapu - CJ neni moji silnou strankou :)
když pominu ta ypsilon tak by bylo zajímavé představit si, co to vlastně je komunikace mezi odběrateli a dodavateli za činnost.

Když si představím pana Zemana jak na Vysočině objímá stromy, tak na začátku se jistě pohybuje mezi stromy, když je pak začne objímat, což by se dalo považovat za jistý druh komunikace, tak komunikuje se stromy. Pokud však vytáhne z kapsy mobil tak komunikuje mezi stromy např. s někým v Praze.