Muzete mi nekdo poradit, jestli je nejakým zpusobem mozne presvedcit internetove vyhledavace, aby nasly moji Webovku? Neni na to nejaky figl?
Každopádně google si tě najde sám, a to velice brzo, vím z vlastní zkušenosti jak jsou googleboti neuvěřitelně aktivní.
Ale tahle otázka už tady byla několikrát takže...
http://www.google.com/intl/cs/addurl.html
ahoj díky se s mí to řekl to URL tam si to na web
www.elixell.wz.cz
Ehhm nějak nerozumim. Ty lidi z těch PC ani neuměj napsat větu. Počkat-to neni PC ale rodičema a VÝCHOVOU!
Ano Columbo, máš pravdu a viditelně to i sám hned dokazuješ. Protože tvůj příspěvek jsem totálně nepochopil....
Asi takhle: Nepochopil sem tuto větu>>
ahoj díky se s mí to řekl to URL tam si to na web
jonas.sg1: To URL si na web davat ani nemusis. Je tam formular, kde si muzes nechat web indexovat.
Tom: Nema-li nekde odkaz, Googlebot ho nenajde...
Sojkovec > ale má odkaz, má ho minimálně v tomhle threadu fóra a to spolehlivě stačí. Já jsem taky na své stránky nikam odkaz nedával, pouze jsem psal do tohoto fóra (odkaz se dává sám) a googlebot je už jeden z nejčastějších návštěvníků mých stránek ;-)
"ahoj díky se s mí to řekl to URL tam si to na web"
fonetický překlad:
"ahoj, díky, žes mi to řekl (to URL), dám si to na web"
to vypada jak když mluví dítě v mateřský školce který se právě pomočilo strachy že je samotné bez rodičů :)))))))
Copak tady nikdo nemá smysl pro dadaistickou poezii? ;-)
nevim co to je :))) myslim ze to ma neco spolecnyho s literaturou
Koukam, ze jsem tady rozbehl docela peknou diskuzi. Akorat se uz trochu vzdaluje od tematu. Kazdopadne vsem dekuji za typy a za ohlasy. Jinak smysl pro dadaismus sice mam, ale tu vetu jsem pred prekladem taky nepochopil.
taky mi ten překlad dal práci ;)
Kazdopadne by se k tomu mel jeste vyjadrit Mistr jonas.sg1 osobne, treba tim myslel uplne neco jinyho :).
"Mít vlastní stránku na Internetu pokud o ní nikdo neví je skoro stejné jako ji nemít. Aby se o ní ostatní dozvěděli je třeba na ni upozornit. A to za vás udělá tento program. Umí vaše stránky zaregistrovat do více než 700set tisíc vyhledávačů a katalogů."
http://www.stahuj.cz/vyvojove_nastroje/tvorba_www/ostatni/addwebwebsitepromoter/
Herofil > Džouk?! ... todle radši nepoužívat... sic jsem to nezkoušel, ale prej je to stejnak na nic...
A stejnak... z katalogů chodí na stránky čím dál míň lidí... a PR ti to asi tak moc nezvýší...
a hlavne je to na lejno ptz to registruje na .com a .org a .net atd a sice mozna budes mit obrovskou navstevnost, ale jenom na indexu, nebo do ty doby nez nakej eskymak z iglú co zrovna nasel tvuj zaznam v katalogu zistí ze ten web neni anglicky....
A vyhledávače jako Google a pod. to *prý* nemají rádi, poznají to a penalizují takovouto masivní propagaci.
*) Vím jen z doslechu, ale za zamyšlení to stojí.
Ash > No neím.. ale stejnak se to nevyplatí... pač nebudeš mít obrovskou návštěvnost, jak řikal skaff (ani na indexu) ani na indexu a ani vlastně to Google nejspšíš penalizovat nebude, protože se k tvý stránce ani nedostane...
V katalogu je totiž šíleně odkazů a je tam a i malej PageRank, takže tomu Google dává malou váhu, teda když se k tomu odkazu dostane...
tady jsem našel stránku, kde vaše stránky zdarma zaregistruje do mnoha vyhledávačů...aspoň to tam píšou
http://internet.rulez.cz/regist.htm