Jak dostat web do vyhledavacu

Muzete mi nekdo poradit, jestli je nejakým zpusobem mozne presvedcit internetove vyhledavace, aby nasly moji Webovku? Neni na to nejaky figl?
Každopádně google si tě najde sám, a to velice brzo, vím z vlastní zkušenosti jak jsou googleboti neuvěřitelně aktivní.
Ale tahle otázka už tady byla několikrát takže...
http://www.google.com/intl/cs/addurl.html
ahoj díky se s mí to řekl to URL tam si to na web

www.elixell.wz.cz
Ehhm nějak nerozumim. Ty lidi z těch PC ani neuměj napsat větu. Počkat-to neni PC ale rodičema a VÝCHOVOU!
Ano Columbo, máš pravdu a viditelně to i sám hned dokazuješ. Protože tvůj příspěvek jsem totálně nepochopil....
Asi takhle: Nepochopil sem tuto větu>>
ahoj díky se s mí to řekl to URL tam si to na web
jonas.sg1: To URL si na web davat ani nemusis. Je tam formular, kde si muzes nechat web indexovat.

Tom: Nema-li nekde odkaz, Googlebot ho nenajde...
Sojkovec > ale má odkaz, má ho minimálně v tomhle threadu fóra a to spolehlivě stačí. Já jsem taky na své stránky nikam odkaz nedával, pouze jsem psal do tohoto fóra (odkaz se dává sám) a googlebot je už jeden z nejčastějších návštěvníků mých stránek ;-)
"ahoj díky se s mí to řekl to URL tam si to na web"

fonetický překlad:

"ahoj, díky, žes mi to řekl (to URL), dám si to na web"
to vypada jak když mluví dítě v mateřský školce který se právě pomočilo strachy že je samotné bez rodičů :)))))))
Copak tady nikdo nemá smysl pro dadaistickou poezii? ;-)
nevim co to je :))) myslim ze to ma neco spolecnyho s literaturou
Koukam, ze jsem tady rozbehl docela peknou diskuzi. Akorat se uz trochu vzdaluje od tematu. Kazdopadne vsem dekuji za typy a za ohlasy. Jinak smysl pro dadaismus sice mam, ale tu vetu jsem pred prekladem taky nepochopil.
taky mi ten překlad dal práci ;)
Kazdopadne by se k tomu mel jeste vyjadrit Mistr jonas.sg1 osobne, treba tim myslel uplne neco jinyho :).
"Mít vlastní stránku na Internetu pokud o ní nikdo neví je skoro stejné jako ji nemít. Aby se o ní ostatní dozvěděli je třeba na ni upozornit. A to za vás udělá tento program. Umí vaše stránky zaregistrovat do více než 700set tisíc vyhledávačů a katalogů."

http://www.stahuj.cz/vyvojove_nastroje/tvorba_www/ostatni/addwebwebsitepromoter/
Herofil > Džouk?! ... todle radši nepoužívat... sic jsem to nezkoušel, ale prej je to stejnak na nic...

A stejnak... z katalogů chodí na stránky čím dál míň lidí... a PR ti to asi tak moc nezvýší...
a hlavne je to na lejno ptz to registruje na .com a .org a .net atd a sice mozna budes mit obrovskou navstevnost, ale jenom na indexu, nebo do ty doby nez nakej eskymak z iglú co zrovna nasel tvuj zaznam v katalogu zistí ze ten web neni anglicky....
A vyhledávače jako Google a pod. to *prý* nemají rádi, poznají to a penalizují takovouto masivní propagaci.

*) Vím jen z doslechu, ale za zamyšlení to stojí.
Ash > No neím.. ale stejnak se to nevyplatí... pač nebudeš mít obrovskou návštěvnost, jak řikal skaff (ani na indexu) ani na indexu a ani vlastně to Google nejspšíš penalizovat nebude, protože se k tvý stránce ani nedostane...

V katalogu je totiž šíleně odkazů a je tam a i malej PageRank, takže tomu Google dává malou váhu, teda když se k tomu odkazu dostane...
tady jsem našel stránku, kde vaše stránky zdarma zaregistruje do mnoha vyhledávačů...aspoň to tam píšou
http://internet.rulez.cz/regist.htm