<strong>Reklamní proužek</strong>


Dobrý den,

prosím také o odstranění horní lišty z http://www.samain.wz.cz. K zapnutí došlo omylem při snaze o ostylování plochy pro banner tak, aby lépe zapadl do grafiky stránky. 200Mb bohatě stačí.

Díky moc...
Dobrý den, prosím vás o vypnutí reklamního proužku na mé stránce

http://jds.mysteria.cz/

Proužek jsem zapnul omylem. Děkuji předem.

S pozdravem Tomáš
<HTML>jds.mysteria.cz - lištu jsem vypla. Jen doufám, že z té stránky nebude vstupní stránka s reklamou, to bych tu lištu musela zase zapnout, ovšem bez navýšeného prostoru (viz podmínky).

samain.wz.cz - mno, s menším zpožděním, asi jsem si tě tehdy nevšimla. Též vypnuto.</HTML>
Pokud jsem se správně podíval, tak to není vstupní, ale jediná strana. Podle jejího provedení však odhaduji, že se z ní časem stane nepovolená vstupní stránka. Nebo to už teď je datové skladiště.
Díky za vypnutí proužku. Stránka už se dál nebude rozšiřovat. Zůstane pouze tato jediná index.html . Jediné co přibude bude soubor ke stažení, na který bude odkazovat logo. Doufám, že je to v pořádku. S pozdravem Tomáš
Dobrý den,
prosím o vypnutí reklamního proužku na hclitomysl-pripravka.wz.cz. Zapnuto asi omylem (ani o tom nevím, ale už vím, kde to asi bylo:).
Díky
Petr Šmíd
<HTML>2Petr: ok, vypnuto.</HTML>
Dobrý den,
po vložení reklamního proužku se rozházely nápisy, obrázky a barva stránek.
Stránky jsem dělal v programu NVU a nevím jak tam vložit místo pro reklamní proužek na spodek stránky. Jsem laik, prosím o radu.
Předem děkuji.
S pozdravem.
Plechaček
plechacek: to, co je vidět na adrese http://plechacek.vyrobce.cz/ používá soubor, kde jsou definované kaskádové styly, který se jmenuje style.css
(jeho adresa by měla být http://plechacek.vyrobce.cz/style.css), ale ten se nenačítá.

Reklama tak jak je vložená, tedy úplně na konci kódu by kód před ní neměla ovlivňovat, zkusil bych se nejprve podívat, kde je soubor style.css - ten by měl ovlivňovat "to rozházení" - a nahrát ho na web.
Dobré dopoledne.

Mohu poprosit o vypnutí reklamního banneru výměnou za zobrazování reklamního proužku a ponechání původní kapacity webových stránek? Název účtu bonozhajenkyhurka.wz.cz.
Díky.
Dobrý den.
Promiňte, asi jsem úplně blbej, ale stále nechápu jak je to s reklamou. Pochopil jsem, že reklamní lišta je za 300 (MB) a bener za 200. Je možné zrušit baner a nechat si lištu za 300 MB prostoru?
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=1&i=29986&t=29986
díky, vyřešeno.
<HTML>2Holma: pokud vypnu banner, tak budeš mít prostor 300 MB. Ale nevím, jestli je to dobrý nápad, když máš obsazeno už 288 MB.</HTML>
Dobrý den,
nahrál jsem si zatím jen úvodní stránku na web denis15.wz.cz a celé se mi to rozhodilo pokusem o přidání lišty. Můžu poprosit o kontrolu, v čem může být problém, případně o nastavení jen tenké lišty. Děkuji
Nahrál jsem teď na stránky redakční systém PHP fusion. Reklamu mám nastavenou normálně , ale na hlavní stránce se nezobrazuje. Úvodní stránka je news.php zkoušel jsem to tam vložit ručne - zkopírovat to co bylo v index.php - ale vyhodilo mi to nějakou chybu. V nastavení toho redakčního systému mám možnost vložit dva bannery. Co tam mám vložit za odkaz, aby se reklama zobrazila? Díky.
<HTML>2denis15: proč máš před tagem <body> začátek poznámky?

<code><!-- <body...</code>
<br><br>
Tu poznámku (<!--) odmaž a nech tam jen body (<body...)</HTML>
<HTML>2Filip: nejlíp když ten kód přesuneš do souboru s patičkou. A cestu k tomu souboru nastav v administraci (vkládání reklamy Nahoře a kolonka Relativní cesta k souboru) - to aby se reklama nevkládala do dalších nahrávaných souborů.</HTML>
2Thalia: nejsem moc zběhlej (vůbec) v PHP a ten redakční systém je velmi user-friendly - nemusim do PHP vůbec zasahovat. Předpokládám, že ten soubor o kterym mluvíš je footer_includes nebo header_includes strčil jsem to tam a napsalo mi to tohle

Parse error: parse error in /9p/xf.cz/w/wdstories/includes/footer_includes.php on line 18

Jsem z toho jelen. Myslím, že ta reklama by se i zobrazila a kousek jí vidět je nahoře, ale mám někde nejspíš v CSS nasatvený rozložení stránky a potřeboval bych zvětšit horní límec tak, aby ta reklama byla vidět, ale nemůžu najít dotyčnej soubor budu se to snažit najít - hlavně mě zatim nemaž. 8).
2Thalia: už jsem ten soubor našel a funguje to hurá! Ale teď mám ještě problém s tim vašim reklamnim proužkem neni celej vidět. To bude asi v tom CSS. Hledám.
Dobrý večer,
v každé vnořené stránce (používám rámce) na www.hrbov-svarenov.czweb.org se mi nahoře zobrazuje oranžový proužek, ač reklamní je aktivován pouze celkově u stránky index.htm. Dosud jsem se s tímto problémem nesetkal, ale mám podezření, že to bude mít souvislost právě s reklamním proužkem.
Můžete mi pomoct?
Díky
<HTML>Nejprve by to chtělo dořešit validitu - chybí doctype, uvozovky u hodnot atributů... je toho hodně. Pak se uvidí.</HTML>
Fíha, to jsou věci.
Vzhledem k tomu, že stránky dělám pouze ve Frontpage, html jazyk mi toho mnoho neříká.
Hlavní potíž je v tom, že aniž bych cokoli měnil, najednou se mi tam zobrazuje onen proužek. V IE je na všech stranách, dokonce ještě jednou pod originálním reklamním proužkem, v mozille chybí pouze na první stránce v pravém dolním rámci, ovšem po kliknutí na odkazy v pravém rámci je již proužek na každé stránce.
Přehrání stránek nepomáhá.
Změnilo se dnešním dnem nějak třeba nastavení serveru?
Mám stejný problém jako Tomáš Niessner. Dnes jsem aktualizoval stránky a na těch aktualizovaných stránkách se mi objevila reklamní lišta. Pak jsem zkoušel znovu přehrát celé stránky a lišty se mi objevily na každé stránce. Kde je tedy problém ? Nikdy mi nic takovýho stránky nedělali a to už mám stránky přes 2 roky. Předem díky za radu.
Možná se admin naštval, že jste nezobrazovali (nebo zobrazovali, ale špatně) reklamu a nacpal vám na stránky "za odměnu" reklamní lištu.