můžu poprosit o zrušení horního baneru u yourchance.wz.cz? díky moc
<HTML>Martin Vlček - předám kolegům.
Jak Kříž - nastavila jsem variantu jen s lištou, banner tedy můžeš smazat.</HTML>
Na rovne-prilezitosti-rodinam.wz.cz jsem chtěla zvolit v administraci možnost zaplatit si oněch uvedených 500Kč a vypnout reklamu, nicméně se formulář nepodařilo odeslat ani po opakovaných pokusech (odhlášení a znovu přihlášení)..Nato jsem se to pokoušela změnit při přihlášení přímo na webzdarma, kde jsem zbrkle odklikla zřejmě "nevratný krok" vedoucí k navýšení kapacity a patrně k umístění dalších bannerů (?) ( ve snaze, když to nejde, tak ať jsou ty reklamy aspoň zelené a "ladí" :-)).. Je tedy ještě nějaká cesta k možnosti zaplatit si hosting a nemít na stránkách reklamu? Díky moc :)
<HTML>Alice - můžeš zkusit jiný prohlížeč? Co přesně se stalo po odeslání formuláře, hlásilo to nějakou chybu?
Jinak nastavení v administraci přímo na webzdarma nemá na blog žádný vliv (ten má vlastní oddělenou administraci), nastavuje se tak jen reklama v případě, že nemáš blog. Takže i když jsi to odklikla, tak se ti nic nového na webu neobjeví.</HTML>
Aha, v IE mi to šlo, zajímavé :).. díky moc, formulář odeslán...
Dobrý den,
mohl bych poprosit o zrušení reklamního proužku Reklamy Google na 4instalateri.wz.cz ?
Děkuji
<HTML>4instalateri.wz.cz - požádat můžeš, ovšem proužek vypnu, až bude na stránce viditelný náš banner. Momentálně je překrytý obsahem, což je proti podmínkám.</HTML>
Dobrý den, neudělal jsem to úmyslně, jsem začátečník a nevím, jak to mám udělat, aby to bylo v pořádku. Prosím, poraďte.
Děkuji.
<HTML>Je to použitím absolutního pozicování u ostatních prvků, banner je jediný pozicován relativně a proto se zobrazuje nahoře, tj. skrytý pod obsahem. Vidím, že asi používáš xaru. Tak si udělej dole pod stránkou nějaký blok a do něj zkopíruj kód reklamy a tak to udělej na každé stránce (samozřejmě si můžeš banner umístit jen na hlavní stranu nahoru, ale pak bude stránka zbytečně poskakovat při přechodu na podstránky a zpět).</HTML>
Dobrý den,
prosím vypnutí banneru na cyklokros.wz.cz
Díky
<HTML>Vojtěch - banner zrušen (můžeš ho smazat), nastavena varianta "pouze lišta" a prostor 300 MB.</HTML>
Dobrý den,
poprosil bych o vypnuti banneru na vodni-fotbal.webz.cz. Lista je v pohode.
dekuji.
Ahoj. Ten nápis pri tom bannere – "Sponzor webzdarma", chcem dať preč. Chcem mať ten banner bez toho nápisu! Ako to mám spraviť?
inkognito: Nijak. Je součást reklamního banneru.
Ale veď niektorí čo tiež majú stránky na webzdarma to tam nemajú, majú tam len ten banner, ale bez tej somarinky (bez toho nápisu "Sponzor webzdarma"). Ako to spravili?
inkognito: Tak to raději počkáme na vyjádření Thalii. Můj vlastní názor je takový, že prostě porušují podmínky. Ten proužek si tam ručně odstranili, což se ovšem nesmí. Uživateli je zakázáno provádět akce zamezující korektnímu zobrazení reklamních prvků. Proužek do něj spadá také.
No pokiaľ šéfom webzdarma ide o to aby bol aj nejaký odkaz na stránku webzdarma, tak to by som im namiesto toho radšej na niektorých mojich stránkach dal tam niekde ich ikonku. To by mi na niektorých viac vyhovovalo.
To by sme sa takto mohli dohodnúť - namisto toho obdlžnička pri bannere bude niekde na stránke klasická ikonka 88x31.
A ešte k tomu, že niektorí to tam nemajú.
Toto vyzerá byť na celkom opustenú stránku, ktorá sa už dávno neaktualizuje, preto dúfam, že sa jej webmajster nenahnevá, keď mu ju tu nabonzujem a udám ako jeden príklad tohto javu, že banner tam je, ale ten obdzlžníček s nápisom "sponsor webzdarma", čo býva vľavo od bannera, tam nie je:
http://wallpapery.mysteria.cz
Ako to teda dosiahol?
Dosáhl toho nejspíš tak, že (pokud mě pamět neklame) součástí staršího kódu reklamy tento malý obdelníček "webzdarma" nebyl. Jistě chápeš, že změny se čas od času prostě dělají.
Součástí kódu reklamy (který se používá v současné době) obdelníček "webzdarma" je. Manipulace s reklamou už je porušením podmínek (jak již dříve napsal Tomík).
Místo obdélníčku u banneru klasická ikonka? Na to ti nikdo normální nepřistoupí a to hned z několika důvodů. Jednak si myslím, že rozměr 88x31 již dávno není standard, ale hlavně když narve autor stránky 60 ikonek do jednoho obdélníku, tak se tam "ztratí", zatímco obdelníček přilepený na banneru je vidět mnohem lépe.
___
Mimochodem, proč ti ten malý obdelníček tak vadí? :) Návštěvníkovi to je stejně jedno (už tam stejně poskakuje banner hned vedle).
Freeze
Tak potom by som tiež chcel prijať ten vtedajší starý kód reklamy – bez toho obdĺžnička.
No a čo ja viem, tak ikonka rozmeru 88x31 štandardom bola a stále je (Odkiaľ máte, že už nie je? Kto o tom rozhodol?), a k tomu čo si všímam, stále sa tento rozmer v ikonkách používa asi aj najčastejšie), ale spomenul som to hlavne preto, že i Webzdarma ikonku tohto rozmeru má vo svojej ponuke:
http://www.webzdarma.cz/pp.html?4#8
No ja som odhadoval, že ten obdlžníček vedľa bannera tam je hlavne z dôvodu lepšieho pagerangu, (čím viac je odkazov na vašu stránku, tým lepšie), a čo znamená, že tá ikonka by to plne nahradila.
Pokiaľ je to hlavne pre reklamu, pochybujem, že by tam niekto výraznejšie klikal, možno len omylom keď sa netrafil do bannera (čím len majiteľ webzdarma takto prišiel o peniaze). V každom prípade neuvažujem o obkolesení tej ikonky 60 inými ikonkami, ale na niektorých stránkach možno takými 5 – 6 ikonkami aj áno.
A prečo nechcem vedľa banneru tam ten obdĺžníček s tým nápisom, no proste sa mi to tam akosi hrozne nepáči... Mám viacero stránok, niekde by som to možno nechal, ale niekde by som to najradšej nevidel a dal to preč. Fakt, hrozne sa mi to nepáči. Príšerne sa mi to tam protiví... :-)
Dobrý den,
prosím o vypnutí reklamní lišty pro otnice.wz.cz. Klikal jsem rychleji, než četl :(
Děkuji,
Jan Bílek
<HTML>otnice.wz.cz - vypnuto.
inkognito - vaši debatu jsem přehlídla, květen-červen jsem měla na fórum jen minimum času. Zkusím zjistit, jak to je. Myslím, že už se to tu kdysi řešilo, ale na výsledek se nepamatuju.</HTML>
Mám reklamu nahoře i dole na každé stránce. Jak je mám zredukovat?
<HTML>Pepa: nežádoucí reklamu smaž.</HTML>
Stránky www.blueway.wz.cz mám u vás asi 8 let. Někdy před 4-5 roky jsem si u vás rozšířil kapacitu vložením reklamního proužku nahoře. Vše chodilo bez problému, poslední cca rok se mi ale pod reklamním proužkem začal objevoval znak ˙ţ a taky jsem zjistil, že na úvodní straně mi začala zlobit česká diakritika. Tudíž jsem vše s choulostivými znaky vypustil, ovšem zjistil jsem od známých, že buď jim úvodní strana hodí error 404, nebo se jim načte, ale s uvedenými problémy.
index.html mám s frames a main.html už s normálním obsahem úvodní strany. Jak jsem zjistil, na obě se po vložení přes ftp klienta (FZ) automaticky natáhne nahoru reklamní proužek, ale za skriptem je vždy ten znak "˙ţ ", který se tam zobrazuje. Původně to po automatickém vložení vypadalo s koncem skriptu proužku a začátkem strany následovně:
....</script>˙ţ <!DOCTYPE HTML....
Vložil jsem nahoru do obou souborů mezeru a výsledek je prakticky stejný (jen se mi strana patrně posunula níž o tu mezeru):
...</script>˙ţ
<!DOCTYPE HTML...
Prostě ten reklamní proužek mi v tom dělá paseku. Pokud jde o diakritiku, tak vnitřní strany jsou v pořádku, i když kódování je všude stejné. Tudíž lze v reklamním proužku udělat nějakou rozumnou nápravu? Díky, Zdeněk