<strong>Reklamní proužek</strong>

<HTML>V indexu máš řádek
<code>
<meta http-equiv="refresh" content="0;url= Intro.html" />
</code>

Ten způsobuje přesměrování a sám od sebe se tam jistě nepřidal. Můžeš buď to přesměrování odmazat a banner přesunout do Intro.htm. Nebo přesunout banner do Intro.htm a přejmenovat ho na index.htm. Tím se zbavíš otravné a zbytečně zdržující vstupní stránky.

Pro jistotu citace z podmínek:
<em>Úvodní stránkou je myšlena nejnavštěvovanější stránka Vašeho webu, tedy zpravidla index.html, index.htm, index.php nebo index.php3. Stránky které kromě banneru nemají žádný další obsah a slouží pouze jako vstupní stránky (obsahují víceméně pouze: "Vstupte", "Pokračujte zde", atp.), nejsou úvodní stránkou. </em></HTML>
já do indexu opravdu žádnej takovej příkaz nezadával, možná program v kterym jsem stránky dělal to sám nějak upravil..? Zas tak se v tom nevyznám, tak pokud můžeš změn to sama jak jsem říkal. Jinak s tim intrem, všechny odkazy vedou právě na tuhle stránku z který si lidi vyberou jestli si chtěj přečíst novinky o kapele, termíny koncertů, nebo biografii kapely. Právě proto nevim kterou z těch stránek mám považovat za víc hlavní než právě intro na který se prostě dostane každej kdo na naše stránky chce jít, narozdíl od těch ostatních. Pokud považuješ jinou stránku víc hlavní než právě intro/úvod, dej banner s klidem tam. Zdůrazňuju, že jediný co jsem udělal je to, že jsem vyplnil vše na co se mě webzdarma ptal, včetně umístění reklamy a pak jen nahrál stránky z počítače, nic víc, nic míň. Do indexu jsem nijak nezasahoval a nedělal nic čim bych vedomě porušoval pravidla. Pokud to co ti vadí můžeš napravit naprav to, nebo stránky a doménu zruš, možná to bude konečně pádnej důvod aby jsme si pořídili plnohodnotou doménu. Já to se svejma chabejma schopnostma fakt napravit neumim.
<HTML>Tak ještě jednou. Ano, banner patří na Intro.html. Ale ty ho tam nemáš, ty ho máš na index.html. Otevři si index.html, vyjmi kód banneru a vlož ho do souboru Intro.html za tag <body>. Myslím, že na to snad postačí i "chabé schopnosti".
Ano, je třeba se držet instrukcí, které wz uvádí, ale wz nemůže postihnout všechny možné varianty úvodních/hlavních stran, které jsou schopni uživatelé vytvořit. Takže uživatel musí i ověřit, zda výsledek odpovídá podmínkám a pokud ne, tak má situaci napravit.</HTML>
Dobrý den,
prosím o vypnutí reklamního proužku na biobalance.wz.cz . Nastavil jsem to omylem. Děkuji
<HTML>biobalance.wz.cz - vypnuto.</HTML>
Dobrý den,
prosím o vypnutí reklamního proužku na lusta.wz.cz . Nastaveno omylem. Děkuji
<HTML>lusta.wz.cz - vypnuto.</HTML>
Dobrý den,
je možné vypnout reklamní lištu na http://uver-snadno.unas.cz? Omylem jsem to odkliknul v domění že nastavím barvu proužku vedle banneru.
Děkuji
<HTML>uver-snadno.unas.cz - vypnuto.</HTML>
Dobrý den, prosím o vypnutí reklamního proužku na http://schola.kvalitne.cz/ Děkuji
<HTML>schola.kvalitne.cz - lišta vypnuta.</HTML>
Dobrý den, jde nějakým způsobem zkorigovat reklamu tak, aby se zobrazovala pouze nahoře? Myslím, že jsem na nic nesahal, nahrál stránky přes ftp, ale layout je rozhozený opakující se reklamou.
http://majdalenka.vyrobce.cz/

děkuji
Dobrý den,

a prosím o vypnutí reklamního proužku na http://majdalenka.vyrobce.cz

:-/ Díky
<HTML>Ano, stačí nastavit Nahoře a vyplnit cestu k souboru, kde se má reklama vkládat. To už máš uděláno, tak je potřeba ale po změně nastavení nahrát znovu soubory bez reklamy nebo ji z těch souborů, kam už se vložila, smazat. Horní reklamní lištu jsem ti vypla.</HTML>
Za reklamní proužek děkuji, ty soubory se radši pokusím vyhledat a promazat, 5MB jsem nahrával přes 3 hod. :-(
Dobrý den, začínám s psaním webu a nahrál jsem první obsah na své stránky (paages.wz.cz), ale reklamní banner se nezobrazuje, zkusil jsem v Administraci dát reklamu na všechny stránky dolů, ale přesto nikde nic nevidím. Nemám v úmyslu porušovat pravidla, ale nevím, jak dosáhnout toho, aby se banner zobrazoval (pokud možno dole na všech stránkách). Četl jsem podporu a FAQ, ale moc jsem z toho nepobral, mohl by se na to někdo mrknout, popřípadě mi poradit jak dál? Díky =)
<HTML>2Tom: banner se nezobrazuje, protože je překrytý obsahem. Ale vložený je. Je to způsobeno použitím absolutního pozicování u ostatních prvků na stránce. Buď přestaň používat absolutní pozicování nebo banner také absolutně napozicuj na spodek stránky. Více viz Hledání.</HTML>
2Thalia: Fajn, nějak to vyřeším..
pokud si smažu reklamu ze stránky kam ji robot už vložil (soubory jenž jsou "incude") nevloží ji tam robot znovu? nebo musí reklamu vypnout admin?
<HTML>2Steev: pokud necháš nastavení Dolů do všech souborů, tak vloží. Nastav Nahoře a do cesty k soubory vepiš název souboru s reklamou. Ten soubor pak includuj buď na hlavní stranu nahoru nebo na všechny dolů.</HTML>
Jasně,diky. Ještě mam jeden dotaz, musim dát reklamu i na stránky kam návštěvník nechodí? tzn. obslužné stránky pouze pro admina?
Dobrý den,
mohl bych poprosit o změnu reklamy na www.3lipy.wz.cz ? Bývalo nahoře, chtěl bych reklamu dolů na všechny stránky. Když změním nastavení v administraci, nijak se to neprojeví a banner je stále zobrazován nahoře jen na úvodní stránce.

Děkuji
<HTML>2Steev: není to nutné.

2Ed: po změně nastavení reklamy je třeba nahrát soubory znovu, jinaks e změna neprojeví - banenr se vkládá při uploadu souborů. ale vidím, že používáš absolutní pozicování, takže banner se i poté bude nejspíš zobrazovat nahoře. Bude tedy nutne i banner po jeho vložení absolutně napozicovat na spodek stránky.</HTML>
Thalia: ahoj, koukam, ze asi umis zazraky.. uz hodne davno jsem nestastne odkliknul reklamni prouzek, ktery "nelze vzit zpet", ale zda se, ze umis kouzlit. Mohl bych Te tedy poprosit o vypnuti na antik-art.wz.cz?
<HTML>2lubos: Čáry máry klik, klik, klik! A lišta je pryč ;-).</HTML>