<strong>Reklamní proužek</strong>

Tak jsem se zkusil kouknout na zmíněné dva úvodní soubory přes místního "správce souborů" a zjistil jsem, že v indexu je to v pořádku, v main.html ale ten znak "˙ţ" byl. Odmáznul jsem ho a uložil. V prohlížeči jsem zjistil, že díky tomu zmizel, ve zdrojáku navíc už není skript reklamního proužku uveden nad samotným textem zprávy, ale za <body>, jak to zrějmě správně má být. Takže jsem si to (patrně náhodou) vyřešil:-) Nevím jak se tam ten znak dostane, já ho před kopírováním tam nemám. Nesouvisí to s tím php (jak je v názvu správce uvedeno)? Pro mne je to španělská vesnice a tak se orientuju jen v html. Když už jsem tu, zeptal bych se, proč se při kopírování resp. přepisování ftp klientem některé soubory změní jen datem a ne velikostí? Např. jsem tam měnil soubor foto.html a velikost se nezměnila. Pak to ale zlobí - např. teď se mi opakovaně stalo, že v pravém framu, kde se ten soubor má zobrazit se mi objevuje hlavní okno (nebo tam naskočí chyba s výpisem apache...), když do souboru vlezu přes caplík fotogalerie a vrátím se na původní stranu, tak je to to teprv v pořádku, tak to nevím čím to je...
Dobrý den,

prosím o odstranění reklamního proužku z http://box-sternberk.wz.cz/
Nastavoval jsem bez delšího čtení - moje chyba, omlouvám se.

Děkuji
<HTML>Jarek - vypnuto.</HTML>
Dobrý den,
mohl bych poprosit o zrušení reklamního proužku na http://www.apartmannezdice.wz.cz/?

Omylem jsem zvolil "Volitelné zobrazování reklamní lišty", protože jsem myslel, že měním barvu hlavní reklamy, a 500 MB nevyužiju.

Psal jsem i na mail, uvědomuju si, že je to moje chyba, děkuju.
<HTML>Mno, tohle jsem už vyřešila na žádost e-mailem. Takže pro příště a pro všechny - pište zádosti jen na jedno místo! Děkuji.</HTML>
Chtěla bych poprosit o zruseni reklamniho prouzku, dala jsem to tam omylemi. Dekuji
Dobrý den, chtěl bych také poprosit o zrušení reklamního proužku. Omlouvám se a děkuji předem za Vaši ochotu.
<HTML>Zuzi, Stejski - vypnuto.</HTML>
Dobrý den,
chtěl bych požádat o vypnutí reklamního proužku na bvlgari-parfemy.xf.cz.
Omlouvám se a díky za ochotu.
<HTML>bvlgari-parfemy.xf.cz - vypnuto.</HTML>
Zdravím,prosím o vypnutí Volitelné reklamní lišty na trojlebi.wz.cz .
Thalia napisala:
"inkognito - vaši debatu jsem přehlídla, květen-červen jsem měla na fórum jen minimum času. Zkusím zjistit, jak to je. Myslím, že už se to tu kdysi řešilo, ale na výsledek se nepamatuju."

No áno. Tak sa mi na to, prosím, pozrite. Budem sa tešiť.
<HTML>Pardon, mám to teď komplikované a nízká frekvence mých návštěv fóra bude ještě nějaký ten měsíc trvat.

Ne, ta část klasického banneru je povinná.
Na wallpapery.mysteria.cz ta část není, protože je tam zaplý jiný reklamní systém (Sklik), a to vzhledem k tomu, že přišlo oficiální upozornění, že stránka porušuje pravidla Adsense.</HTML>
dobrý den. Aktualizoval jsem svoji stránku www.centropol.wz.cz. Potřeboval bych upravit reklamní baner. Chtěl bych ho dolů na všechny stránky. teď ho mám nahoře na stránce index.htm a stiznosti.htm.

děkuji za pomoc
mohol by som poprosit o zrusenie reklamneho banneru na realstreet.wz.sk? ten pruzok hore mi staci. dakujem
Dobrý den,

prosím, na stránkách upe.unas.cz žádám o zrušení "Volitelného zobrazování reklamní lišty" + o zrušení navýšení kapacity - nastavila jsem to omylem a ouha čtu, že ono to nejde vrátit zpět. Stránky spravuji kamarádovi a bylo by moc fajn, kdyby to bylo možné opět zrušit a vrátit do původního stavu.

Děkuji moc za pochopení a zrušení!

Mirka Holasová
dobyr den, nahral jsem novou verzi webovych stranek a v nastaveni jsem nic nemenil, ale i tak se mi nahore, spise uprostred stranky, zobrazuje reklama - chci pozadat o jeji vypnuti, ci radu - jak mam reklamu odstranit? nejsem si vedom poruseni pravidel ani neceho jineho... Dekuji. Ales.

http://doucovani-strojirenstvi.wz.cz/
Dobrý den,
mohl bych poprosit o zrušení reklamního proužku na http://checker-travian.czechian.net?

Omylem jsem zvolil "Volitelné zobrazování reklamní lišty", protože jsem myslel, že měním barvu hlavní reklamy, a 500 MB nevyužiju. Navíc se mi tím stížila administrace wordpressu po načtení jsou celé stránky administrace rozsypané.
Předem moc děkuji
<HTML>checker-travian.czechian.net - zrušeno.</HTML>