Dobrý den.... dá se nějak zvětšít prostor na mým vebu... myslim si, že 50MB je trošku málů.... je pravda, že na obyčejný stránky to asi stačí... ale pokud bych tam chtěl vkládat něco víc než obrázky tak je to problém.
Díky...
to ani ne, 91 bajtu htaccess, 2kb 404.html
+100MB pěknej obrázek stránka nenalezena
Tam nejde o to co je teď ale co bych tam chtěl rovnou vkládat. s tím by se něco dalu udělat... vím že tam zatím nic není... ale na tom se pracuje
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?11
Tak si s tim vkládáním mákni, nebo tvůj WZ účet Admini WZ pošlou do věčných lovišť...
to nechapu , jak to ze to pise 403 a ne 404 ?
snad nejsem vyhodzen , a proc ?
Větší paměť? Čí - tvoje nebo serveru? Spíš ta tvoje, že jo... tak si zapamatuj, že 50 MB není paměť, ale diskový prostor pro jeden web.
Webové stránky jsou na web (čili html, css a js dokumenty), občas nějaké to jpeg či gif, maximálně ukázozková hudba či programy ke stažení (což je do 2 MB obvykle)... právě proto mnohdy nevěřícně kroutím hlavou, jak může někdo zaplnit 50 MB. Ano, může se to stát, ale pro zvětšování prostoru je třeba mít vážný důvod a ze všeho nejdříve by se měl vlastník účtu zamyslet nad těmito otázkami:
Nač tak velký prostor potřebuju?
Je tam opravdu jen to, co potřebuju?
Nedokážu to někde uklidit, zmenšit, ostříhat apod?
taky by mě zajímalo kdy mi odepíší na žádost o zvětšení webu.
To Nípal. Na tvoje tri otázky si odpovím jednoduše.
Asi Ti to místo nedaj'. Máš tam málo přístupů. Třeba teď tam máš 196přístupů i se mnou, tak eště ten web musíš víc propagovat...
User: I need more space...
Admin: Why don't you move to Texas?
> User: I need more space...
> Admin: Why don't you move to Texas?
George W. Bush
jo..taky mi už nestačí pomalu prostor...a do teď mi nikdo z webuzdrarma neodpověděl, jestli mi to zvětší, kolik mam zaplatit...tak jsem si zapaltil hosting...1000 MB...za 500 na 2 roky..a jsem v klidkuuu :) :)
Me treba skoro taky nee, pac tam prezentuju moje fotky, a na to je 50MB sakra malo