Nefunguje web

Don P. Patron: ale to neni chyba wz, za to si muzes sam. http://www.jakpsatweb.cz/cestina.html
Vždyť to jde
nejde mi i index a všechno ostatní jo, přitom to mám normálním malým písmem. přesně , jak to tu píšou. nechápu to. a myslim, že to neni tim že tam mám frame set. v pc se mi to norm,álně zobrazuje
Problém je v kombinaci frameset & reklama. Nastav si v administraci vkládání reklamy do nějakého souboru. Třebá můžeš vkládat reklamu do souboru reklama.html, který si vytvoříš a vložíš jako rám do své stránky.
Děkuju za radu. Já tam spíš udělám enter stránku tam aspoň nebude žádný frame set a tudíž ani v komunikaci mezi tím a reklamou. Třeba by se mi to ani nepovedlo napravit :D ale ta rada se může hodit ještě někomu jinému.
AshKetchum@seznam.cz:::

Na stránce http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html se mj píše:
Stránky které kromě banneru nemají žádný další obsah a slouží pouze jako vstupní stránky (obsahují víceméně pouze: "Vstupte", "Pokračujte zde", atp.), nejsou úvodní stránkou.

Tou "enter stránkou" porušuješ pravidla o zobrazování reklamy. Ve tvém případě bys měl mít reklamu v ahoj.html
no jo tak to budu muset celý předělat. dík za upozornění ještě by mi to zrušili
mám soubor reklama.html mám ho jako rám, ale nevim jak to mám nastavit aby se mi to nezobrazovalo v indexu ale v tom rámu který v tom indexu mám
AshKetchum@seznam.cz:::
V administraci svého účtu za wz si v nastavení reklamy dej zobrazit reklamu -nahoře- a zadej relativní cestu k tomu souboru reklama.html Potom musíš všechny soubory nahrát znovu na server (aby se odstranila případná stará reklama).

Ty by sis spíše měl nastavit tu reklamu do souboru ahoj.html