Reklama lista

<HTML>Kit, chápu, že se ti to nechce číst, ale po 12 příspěvcích jsme z tazatele dostali příslušnou adresu webových stránek, kterých se to týká.</HTML>
tak me to je jedno jestli dole nebo nahore.Ale kdyby reklama aspon byla nejak k pokoukani bylo by to lepsi ta lista nahore je lepsi kdyby se vycentrovala do stredu nebyla by k zahozeni:-)

a kdyby ta lista stacila i vam a mel bych za to 500mb prostoru bylo by to hezky.To by neslo?:-)
pro Kit Ahoj dobrý chlape ale mě web funguje jen sem to trochu prodluzoval.Taky ti neříkam nauč se kodik a graphic(ale měl bys) ber to s nadhledem.Nepotrebuji komentare od druhych.Mě vždy dokaže naštvat když se k nejake diskuzi primota nekdo kdo nemá dostatečný práva a je hrozne chytrej.

Thalia a nipal mají a da se s nima jednat a bohate mi staci.
<HTML>Za samotnou lištu můžeš mít 300MB. Zatím by ti to přeci rozhodně stačilo, k limitu máš ještě daleko. Teď bych to na výjimečné navyšování prostoru neviděla.</HTML>
Thalia tak asi stacilo mame jeste hostingovy server a stejne velke soubory 200mb atd ke stazeni ukladam tam.

Takze lista nahore ta co tam ted je budu mit 300mb prostor a nemusim nikam davat banner WZ a kdyz budu pak chtit 200mb na vic tak staci dat WZ banner napsat ti a budu mit 500mb.Ted to staci takhle jen s tou listou?
Tak ano ci ne?
<HTML>Tak velké soubory bych ani ke stažení přímo z wz nedávala.

Je to přesně jak píšeš. Nastavila jsem ti tam variantu "pouze lišta" a prostor 300MB. Ten banner být tebou bych v indexu nechala (nebo v jiném souboru jako zálohu) a až bys potřeboval 500MB, tak by stačilo přesunout ho na správné místo a napsat mi.</HTML>
Thalia ty soubory se tahaj od kamose ma doma server a 4gb pripojeni takze to je v poho.

Ale děkuji moc že jsme to vyřešili a vydržela tu se mnou hi:-) ta lista a 300mb stačí zatím.Jen kdyby si ji mohla dat center by bylo prima.Jinak jeste jednou moc dekuji.

Pockam jeste az odepises jestli jde centrovat a pak muzes diskuzi smazat a nebo zamknout.
<HTML>Lišta vycentrovaná pokud vím je, akorát ne ve všech prohlížečích se to centrovaně zobrazuje. Koukej na to ve FF a budeš ji mít centrovanou :-)</HTML>
<HTML>Diskusi není třeba mazat/zamykat. Co se týče centrovatelnosti, mně (Opera 9.60) přijde vycentrovaná dost. Ale je možné, že na některých exotických prohlížečích centrování lišty nefunguje.</HTML>