domena.wz.cz a vlastni.cz

Zdravim,
je moznost si zakoupit vlastni domenu a mit k ni hosting z wz za predpokladu ze budou dodrzeny vsechny podminky zobrazovani reklamy?

V podminkach jsem nic proti nenasel, ale v praxi nevim jak by to bylo mozne... Dik
Něco takového nabízí pipni.cz s větším prostorem a bez reklam.
dik, regnu si domenu kterou chci a dam na ni redirect pomoci 301 a bude to zhruba cajk, sice to neni uplne presne to co jsem chtel ale to nevadi
1. Automatické přesměrování z WZ není povoleno.
2. Já osobně jsem před časem z pipni utekl kvůli tragickým službám a trvalému nedostatku místa na disku, kdy nešlo nic nahrávat. Už nikdy se tam nevrátím. Měl jsem tam neplacený hosting na zakoupené doméně.
zbi: O tragických službách na pipni.cz jsem už slyšel. Podle mne bude hlavní problém příliš velký přidělený prostor. Kdyby to bylo jen 10-20MB, tak by to většinu "skladníků" odradilo a zůstaly by jen zajímavé projekty. Je to jen můj názor, někdy méně bývá více. Nechápu, na co potřebují uživatelé víc než 20MB místa na disku. Snad jen na neupravené fotky a videa.
>> 1. Automatické přesměrování z WZ není povoleno.
Já myslel, že on chce doménu přesměrovat právě sem na WZ.

Přes DNS záznam to nelze. Přes apache by to šlo, ale ten vyžaduje nějaký hosting.

>> Nechápu, na co potřebují uživatelé víc než 20MB místa na disku.
Samotný Zend framework má tak 14MB. A na obsáhlý web těch 6MB nebude stačit. Za přijatelnou hodnotu bych bral spíše 50MB. S přílohami tak 100-200MB.
>> Samotný Zend framework má tak 14MB.

Jsou i štíhlejší frameworky. Ten můj má jen 6KB. Myslím si, že právě nenasytné frameworky brutálně brzdí. Mám jeden 55 stránkový web na 10MB včetně grafického layoutu, obrázků a několika animací.