Velikost mého účtu resp. prostoru na WZ.CZ

Zdravím,
mohl bych vědět, jak velký prostor mám k dispozici (MB)? Podle mého nastavení bych měl mít 500MB (lišta a banner). V počítači si vedu složku se stejným obsahem, který mám na wz.cz, abych věděl přibližně, kolik mám ještě volného místa. Podle této složky mám 300MB využitého místa. Když jsem chtěl nakopírovat další soubory, nechtěl mi to TC povolit, dokud jsem něco nesmazal. VYpadá to tedy, že tam mám jen 300MB.
Děkuji za případnou odpověď.
<HTML>Máš přiděleno 500MB a obsazeno 157MB. Jakou chybu ti to hlásí?
Jinak obsazený prostor zjistíš v logu ftp na řádku začínajícím Quotas: using...</HTML>
V podstatě mi to chybu nehlásí. Prostě v TC dám kopírovat z počítače na FTP, ono se to načte, ale pak mi to hlásí, že se spojení nezdařilo a jestli chci opět spojení obnovit. Hlásí mi to i bezprostředně po přihlášení a kopírování (tedy není to delší neaktivitou).
Ale začalo to fungovat když jsem smazal starší soubory, čímž se uvolnilo místo. Mimochodem, mám někde možnost sledovat zaplnění mého prostoru?
Autor: Thalia (moderátor)
Datum: 16. 05. 2009 19:41

Jinak obsazený prostor zjistíš v logu ftp na řádku začínajícím Quotas: using...
Jj, už jsem si toho taky všiml. Díky :-)
Tak konkrétní chybu mi to hlásí: 452 Transfer aborted. No space left on device.

Přestože obsazeno mám 160MB z 500MB. Co s tím?
Taky mám ten problém, na stránkách mám obsazené max 20 MB a když tam chci něco zkopírovat, tak to mi to hlásí to co Vojtovi.
Prostě je zaplněný disk na wz. Musíte počkat, až správce připojí další. Hláška "No space left on device." to snad říká jasně.
... nebo jednodušeji admini vyhledají datová skladiště a lehce je promáznou.
Kit: Jako, že admini promazávají naše prostory, nebo že jsou disky zaplněny a admini musí udělat více místa promazáním starých dat? Tak či tak si myslím, že když je nabídka mít 500MB, tak by si přeci nemohli dovolit, aby ji nemohli splnit.
Většina uživatelů si vystačí s prostorem do 20MB. Bylo by zbytečným luxusem mít pro ně vyhrazeno na disku pevných 200, 300 či 500MB. Když dojde místo na disku, obvykle se admini nejprve podívají na weby, které porušují pravidla a ty promáznou nebo rovnou smáznou kompletní účet.

Přidání dalšího disku nemusí být úplně triviální, např. pokud už je naplněný řadič a nový disk či řadič už není kam dát.
Stejný problém se řešil a je tam i vysvětlení, jak to je.
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=58216&t=58211
<HTML>2Vojta: Kit nemyslel stará data, myslel účty plné mp3 a skladiště.

A pro všechny - ten problém jsem měla taky (u webu na stejném serveru jako jsou ty vaše), admina jsem popichovala několikrát a včera mi to tu chybu už nehlásilo a data šla nahrát. Doufám, že i u vás je to už v pořádku.</HTML>