PHP - Funkcia mhash

Dobrý deň, mal by som dotaz k funkcii mhash. Na svojej stránke používam prihlasovanie via Windows Live, ktoré vyžaduje mať povolenú funkciu mhash (knižnica php_mhash.dll). Je problém túto funkciu povoliť? Dalo by sa to? Nerád by som premiestňoval všetky svoje stránky na iný server. Prosím odpíšte mi. Ďakujem.
<HTML>Možná by bylo dobré uvést, jak tuto funkci používáte - vymyslet náhradní řešení je jednodušší než přidávat do systému dnes již zastaralou knihovnu.

//EDIT: Možná vám pomůže toto: http://drupal.org/node/227298</HTML>
Viem presne o aký problém sa jedná, funkciu mhash, resp. algoritmus šifrovania vyžaduje Windows Live ID, resp. login modul. Využitie alternatívnej funkcie hash() zrejme na WZ.cz nebude možné, keďže "Call to undefined function: hash()". Mal by som teda dve otázky:
1. Existujú iné alternatívy mhash() funkcie? Podotýkam - aby boli funkčné aj na wz.cz...
2. V čom je pridanie modulu php_mhash.dll také zložité?
Tak za prvé: tady php_mhash.dll vůbec nemůže fungovat. Možná php_mhash. Je to zastaralá knihovna, která byla nahrazena php_hash. Nikdo tady nemůže za to, že používáš zastaralá Windows.
Zrovna jsem našel:
"Windows Live ID (e-mailová adresa + heslo) slouží pro přihlášení do dalších služeb a k informačním zdrojům společnosti Microsoft."

WZ nemá s Microsoftem nic společného.
Takže zaprvé: Windows Live ID je celosvětově nejrozšířenější služba internetového účtu. A neslouží jen pro lokality Microsoft, ale i pro stránky běžných lidí. Jediné, co k tomu potřebujete, je Windows Live ID Web Authentication SDK.
A zadruhé: napsat "zastaralá Windows" v debatě o Windows Live ID je nonsens. Jen tím chcete ukázat, že jste proti Windows-u a Microsoftu.
mhash se dá nahradit moderní funkci hash. A v závislosti na použití se dá nahradit i funkci sha1() nebo md5().

Z Nipalova odkazu jsem bohužel zjístil, že WLID u mhash používá klíč (třetí parametr), takže alternativa zřejmě neexistuje.
Takže na tomto serveri nie je možné použiť Windows Live ID?
Pokud se nemýlím, tak modul hash by měl být na testovacích serverech s PHP5. Což je tuším mysteria.cz a ještě někde.

Takže zkusit přejít k těmto doménám. Což asi nechceš. Nebo vyčkat, až tu bude PHP5 pro všechny. Ale nelze zaručit, že tam bude.
> Takže zkusit přejít k těmto doménám. Což asi nechceš.
I jestli nechceš, takl je dobrý nápad to udělat aspoň pro otestování, jestli by to šlo.