DAlbum nezobrazuje obrázky

Ahoj, potřebuji pomoct s galerií DAlbum, po přihlášení do administrace se najednou zobrazila nějaká chybová hláška z php, které nerozumím a je teď na všech stránkách i bez přihlášení do administrace. Navíc se od té doby nechtějí obrázky zobrazovat v plné velikosti. Jsou vidět jen náhledy, které po rozkliknutí zobrazí jen černý obdelnik namísto obrázku. Do php kódu nikdo nijak nezasahoval, nic se neměnilo a najednou se objevila tahle změna.
Teď jsou tam jen nějaké zbytky obrázků, ostatní jsem vymazala v domění že to pomůže pokud je znovu nahraju. Bohužel to nepomohlo.
Moc moc prosím o pomoc. Předem všem moc děkuju.
My té "nějaké chybové hlášce z php" také nerozumíme.
>> po přihlášení do administrace
nepodarilo se proverit
>> je teď na všech stránkách i bez přihlášení do administrace
neni
>> nechtějí obrázky zobrazovat v plné velikosti
chteji

hlasku nevime, chyba se neprojevuje. vyreseno

ps. pokud to za vyreseno nepovazujes, bylo by dobre rict, kde presne se to deje a jaka presne je ta chybova hlaska. jinak viz vyse
Při pokusu o přihlášení je tam hláška: Warning: session_save_path() has been disabled for security reasons in /3w/wz.cz/b/barci/galerie/include/functions.php on line 630

"disabled for security reasons" bych přeložil jako z bezpečnostních důvodů je funkce vypnuta. Pokud neumíš php, tak ti na wz prostě ten systém na obrázky, co máš na webu, nepojede.
Ano, jak píše Lama, stačí se pokusit o přihlášení a zobrazí se hláška

Warning: session_save_path() has been disabled for security reasons in /3w/wz.cz/b/barci/galerie/include/functions.php on line 630

PHP moc nerozumím, ale html trochu ovládám, takže pokud někdo poradíte kde co třeba změnit, vůbec se toho nebojím. Hlavně chci aby to zase fungovalo, ta galerie mi moc vyhovuje.

Ještě třeba dodat, že se hláška objevuje v IE i FF, stejně tak se ani v jednom prohlížeči nechtějí zobrazit obrázky v plné velikosti.

Pro odzkoušení po přihlášení jsem tam přidala uživatele "test" s heslem "free", můžete to tedy odzkoušet, jestli to pomůže a na něco přijdete.

všem moc moc děkuju.
Bára
Tento příspěvek měl být jako první.

"session_save_path() has been disabled for security reasons", znamená, že funkce session_save_path() není na WZ povolena z bezpečnostních důvodů. Musíš se obejít bez ní.

Nakonec se dobereme toho, že používáš nějaký redakční systém. Nebo snad ne?
Tady je to pro mě nějak zmatené. Tak, abych to dal dohromady ;)

Chybová hláška říká, že použiváte funkci, která je zde zakázána. Přesně jde o funkci session_save_path().
Účel této funkce je nastavení session, které uschovává informace o přihlášení. To jest, že se přihlasíte a skript uloží informaci (session), že jste se již přihlásil a na dalši stránce se pak nemusíte znovu přihlašovat. Funkce session_save_path() nastavuje cestu, kam má to session uložit.

Takže co s tím.

Ta funkce je zbytečná, takže ji můžete odstranit, zakomentovat nebo potlačit.
Otevřte soubor /galerie/include/functions.php a někde na řádku 630 byste tuto funkci měla najít. Před tuto funkci přidejte "@" => @session_save_path(). Uložte a už by se to nemělo zobrazovat.
Kit: Ono je to v nadpisu. Používá DAlbum.
No jo, už to vidím. Začínám být slepý jako jiný nejmenovaný člen tohoto fóra. Už by to chtělo dovolenou.
Ahoj všem,
moc moc děkuji všem, ale hlavně Tomíkovi. Jeho rada je přesně ta kterou jsem potřebovala. Díky němu mohu znovu zprovoznit zbytek galerie s obrázky. Po doporučené úpravě vše funguje jako předtím.
Ještě jednou moc děkuji.