Blbá reklama

V menu pro vkládání reklamy jsem si nastavil relativní cestu k souboru do kterého chci vkládat reklamu a ze kterého ji pak načítám dále na své stránky aby se mi nesrala do souborů pro RSS jak to má ve zvyku a teď když jsem znovu přehrál soubory tak se mi ne a ne vypnout na index.html a vložit se pouze do reklama/wz.php jak mám nastaveno a když se ji pokusím tedy aspoň přesně umístit tak stejně zůstává hned nahoře což by mi ani tak nevadilo, ALE jak sami píšete:" např. Máte soubor index.htm který obsahuje definici dvou rámečků. V levém rámečku (třeba menu.htm) kde je uložena nabídka a v pravém (třeba main.htm) je uložena stránka, která se zobrazí jako první. A to je to správné místo pro vkládání reklamního banneru. Podle našich podmínek musí být umístěn nahoře - ve viditelné oblasti hned po načtení. Nastavíte tedy položku "Jmého hlavního rámce" na main.htm. BANNER SE PAK BUDE STANDARDNĚ VKLÁDAT IHNED ZA <BODY ...>. I v tomto případě můžete nastavit přesné umístění vložením tohoto kódu <!--WZ-REKLAMA-1.0-->."

vŠE SEM UDĚLAL PODLE POKYNŮ A NÁVODŮ ALE POŘÁD SE MI SERE DO OBOU SOUBORŮ TAK CO S TÍM?
Popravdě řečeno mě ta reklama začíná pěkně srát!
<HTML>Tak ten soubor index.html nahrej např. jako index.inc a na serveru přejmenuj. A šetři silnými slovy.

http://americasarmy.borec.cz/reklama/wz.php tam se banner zřejmě nevložil. Asi bych tam zkopírovala ten kód z indexu.</HTML>
právě že se ta reklama tam vložila a zaroven se vložila i do indexu. Ser* na webzdarma dneska sou už bohužel lepší freehostingy než nabízíte tak jestli by to šlo tak bych chtěl zrušit schránku pokud tedy nikdo nemá zájem si ji vzít (gp 2 srank 30)
Proč bohužel? Podlě mě je to dobře, pro uživatele určitě a zpětně i pro WZ jako takové.
R.U.R.: Myslíš, že americasarmy.borec.cz si zaslouží Darwinovu cenu WZ?
hehe :-D tak takhle jsem to sice nemyslel, ale :-D
<HTML>Koukám, že se nám tu to nepochopení psaného textu docela šíří :-)

A k tématu:
http://americasarmy.borec.cz/reklama/wz.php já tam ten banner vložený nevidím... A že se vložila i do indexu, no a co? Jde to obejít. Jasně, není to tu ideální, ale tráva za plotem taky nemusí být nutně zelenější...</HTML>
Tak to s tou trávou jsem česky ještě nikdy neslyšel, znám to jen anglicky...

A imho v téhle situaci je za každým plotem jiná tráva podobné barvy, akorát někomu holt chutná víc ostřice a někomu zase tomka...
Thalia::: Máš pravdu - nepochopení psaného textu i nadále vládne. Co myslíš, že americasarmy.borec.cz myslel tímhle: "Ser* na webzdarma dneska sou už bohužel lepší freehostingy než nabízíte tak jestli by to šlo tak bych chtěl zrušit schránku pokud tedy nikdo nemá zájem si ji vzít..."
A ty ho "oblažuješ" reklamou. :-)) A taky platí - když mi chcípne kráva, ať chcípne i sousedovi!
<HTML>2Lama: já jen reagovala na vše, co napsal. Nejprve na vložení banneru a pak na to, že chce odejít z wz ;-) Ale pravda, ještě jsem měla přihodit odkaz - http://www.webzdarma.cz/pp.html?4#4.

2R.U.R.: na jednom raději nejmenovaném serveru se toto spojení vyskytuje často :-))</HTML>
Vidím to tak, že americasarmy.borec.cz svým odchodem zvýšil průměrné IQ uživatelů WZ.
Vložen není a nebude a rovnou bych se chtěl naprášit za porušení podmínek WZ a žádám následné zrušení účtu.
blbá poznámka neboj jednou se vám ta reklama vysere a bude klid
thalio tvoje rady sou skvele a ocenuji ze jsi vzdy reagovala ale nekteré podmínky které uvádíte sou lež protože pro zrušení účtu jste měli mou schránku 3/4 roku prázdnou a pořád je aktivní. Nezlobte se ale proste to už dál nejde a doufám že aspoň za porušení podmínek mi zrušíte konečně tu schránku.
<HTML>Kit: Souhlasím a zamykám, tady už není co diskutovat.<style>form { display: none; }</style></HTML>