Nepovolený přístup!

Ještě včera jsem normálně pracoval se stránkami a pak mi najednou začaly házet chybu úplně na všech souborech "Nepovolený přístup!" viz. http://i.wz.cz/403.html přitom index.php tam mam normálně nahranej. A nemůžu se najednou připojit jak do správce souborů tak ani na ftp. Do administrace webu se přihlásit můžu. Na ostatní ftp svých ostatních stránek také. Děkuji
index.php tam buď není, anebo sis chybně modifikoval .htaccess .
index.php tam je a stejně tak soubory jako fotogalerie.php atd. A právě že se najednou nemůžu připojit ani do správy souborů ani na FTP, pouze do administrace webu. A ten .htaccess? To ani nemam páru co to je
A nejmenuje se ten soubor náhodou Index.php, index.PHP, INDEX.PHP apod? Nemáš náhodou ty soubory strčené do nějakého podadresáře?

Co znamená "nemůžu připojit ani do správy souborů ani na FTP"? Kdybys napsal chybu, kterou to na tebe řve, nemusel bych věštit ze své křišťálové koule.
<HTML>Špatně nastavená práva na rootu, teď už to bude ok.</HTML>
Kit: Nejsem blbej, umim číst a s webovkama dělám asi 6 let. Na ftp mi to házelo chybu že vzdalený počítač odmítl spojení nebo něco takový. A soubory strčené do podadresáře fakt teda nemam. Psal jsem že ještě předvčírem mi všechno v pohodě šlo, pak jsem nahrál jeden soubor a najednou to celý kleslo.


Thalia: Děkuji, už to šlape