HTTP 500

Dobrý den, prosím o kontrolu, v čem by mohla závada? Do phpmyadmin se dostanu, databáze se zdá být asi OK, a na webu jsem nic zásadního neprováděl... stránky jsou nefunkční cca od včerejšího poledne. Děkuji za odpověď. (www.klineckenoviny.xf.cz)
Ale houby chyba 500. Víte vůbec, co je chyba 500?

Vy sám musíte vědět co znamená "Error establishing a database connection". Pokud jste tvůrce stránky, tak to musíte vědět Vy, protože tuto hlášku jste tam vložil vy. Pokud jste použil hotové řešení, tak vyhledejte řešení na stránkách aplikace.

Obecně platí, že my nevíme co ty uživatelské hlášky znamenají. Samozřejmě víme, ale prd nám to je platný, protože nic vystižného nám to neřekne. Jen, že je to chyba připojeni.

A co my s tím? Snad jen, že máte něco špatně nastaveného, když Vám jde phpmyadmin.
Nejsem profík na www, pouze jsem užíval wordpress, který běžel půl roku bez problémů, a týden po upgrade na lepší verzi. Proč to najednou, po týdenním bezproblémovém fungování bez změny v nastavení neběží, to jsem myslel, že mi poradí někdo od vás, když se to tu jmenuje "podpora" a řeší se tu všelijaké problémy. Jinak hlášku HTTP 500 nebo error establishing connection jsem si tam sám od sebe doopravdy nedával, co bych z toho měl... Tak moc děkuji za neutrální odpověď, jdu to všechno smazat nebo obnovit ze záloh, pokud tvrdíte že je chyba na mé straně... Nic lepšího mě nenapadá.
Tu hlášku vypisuje tvůj systém a NE wz - takže se koukni do zdrojových stránek, při jaké příležitosti. To, že tomu nerozumíš, tě neomlouvá - nikdo jiný ti to neopraví. Zagooglil jsem do uložených stránek v google cache a ve zdrojáku tam máš dost velké boty! Např. doctype 2x - prvních cca 20 řádku zdrojáku bylo dost humus. Pokud jsi do toho napral nějaké upgrade wordpressu - tak to mohlo přepsat některé soubory a teď se nepřipojí k databázi.
Google cach 15. června http://209.85.129.132/search?q=cache:klineckenoviny.xf.cz
Stránky byly aspoň podle validátoru bez jediné chyby, a co bylo ve zdrojáku - to je všechno věcí šablony wordpressu kterou používám, a běhalo to bez problémů, jak říkám, po týdnu bezvadného chodu z ničeho nic trvalo 47 queries za 82 sekund, až to kleklo úplně. Nic jsem mezitím neupravoval, proto jsem myslel, že je chyba někde jinde. Díky za radu, jdu zkoušet dál - nějakou obnovu ze záloh, víc nezmůžu.
Máš pravdu - ten doctype je tam 2x kvůli google cache. Google si s validitou moc problém nedělá... :-)
Prohlídni si wp-config.php jestli tam máš správné údaje pro připojení k databázi (myslím hlavně ten soubor, který máš tady na serveru).
>> po upgrade na lepší verzi
Že by zde byl zádrhel? Před upgradem to šlo bez problému. Provedl jste upgrade a rázem se objevily problémy. Třeba se spustil skript, který ten týden nebyl potřeba, a ten pak provedl neplechu. Upgrady občas nebývají bezproblémové. Vždycky se objeví nekompatibilní komponenta, která si s novou verzi nerozumí.

Ale i tak. My nevíme, kde je zádrhel. Nejsme tvůrci wordpressu. Takže Vám zde neporadíme. Poskytl jsem Vám pouze předpoklad na základě té chybové hlášky. To je vše. Chcete-li najít chybu, obraťte se na podporu wordpressu. Chyba není na straně webzdarma.

A ještě. Lidi od webzdarma řeší pouze problémy s provozem webzdarma. Nikoli problémy, které se jich netýká. To znamena chyby uživatelů nebo aplikací. Takže po nich nemůžete požadovat, aby to za Vás opravovali nebo za Vás hledali chyby. To si musíte provést sám. Že to neumíte, je Váš problém.