Nenalezen Index.html

Dobrý den,
mám u Vás stránky na www.stahni-cokoliv.kvalitne.cz a při pokusu o zobrazení stránek se mi ukáže chybové hlášení že index byl smazán. Vím jistě, že jsem se soubory nemanipuloval. Díky za odpověď
<HTML>Ne, neukáže. Čtěte chybové hlášky lépe a prohledejte si fórum, řeší se to tu každou chvíli.

PS. Nikoliv Index.html, ale index.html
PPS. Doufám, že stahni-cokoliv nebude nějaké skladiště warezu (název to evokuje).</HTML>
Diky za rychlou odezvu,, problem je v tom, ze se na ftp server nemuzu ani prihlasit. Index html mam samozrejme malým. Problem je v tom, ze vcera v 5 hodin odpoledne stranky slapaly, rano se probudim a 403 :( ... Pripada mi, ze mi na webzdarma stranky smazali, ale nejsem si vedom toho, ze bych prusil podminky. www.stahni-cokoliv.kvalitne.cz ... serialy a filmy online, nikoliv warez . Prosim poradte na koho se mam obratit - stranky mi daly zabrat, tydne 20 000 realných lidí a ted taková šupa. Snad se to vyresi
<HTML>Ok, počkáme na vyjádření někoho znalejšího.</HTML>
20 000 reálných lidí týdně? S takovou návštěvností bych si už dávno zřídil hosting na placeném serveru a za takový výpadek bych je kamenoval.
No jo, já právě nevím, jestli bych pri prechodu na placeny hosting si mohl nechat domenu od webzdarma. Uvazoval jsem o tom hodnekrát, ale s tímhle jsem si nevedel rady
Založíš si novou doménu. Do indexu stránky na WZ změníš všechny klikací odkazy na novou doménu.

Bohužel je tady 301 zakázána, ale bylo by to úplně nejjednodušší, nejčistší a nejrychlejší řešení.
To jo, ale potom je skoda, ze vsechny nastradane ranky se musi budovat na nove domene znovu.
Doména je ve vlastnictví Webzdarma, nikoli Vaši. Takže si doménu nemůžete vzít sebou na jiný hosting. Většinou se to provádí tak, že na původní adrese na nějakou dobu informujete návštěvníky o existenci nové domény a sdělíte, aby příště používali novou adresu.

Stránka hlásí chybějící index.html(.php). Podívejte se přes FTP nebo správce co tam máte za soubory. Jestli byly soubory smazány bez Vašého vědomí, pak se k Vám někdo naboural a soubory smazal nebo admin soubory smazal (což je nepravděpodobné, maže pouze celý účet) nebo chyba v systému (muselo by se zjístit).

>> serialy a filmy online, nikoliv warez
Seriály a filmy podléhají autorským právům. Pokud nemáte povolení je zveřejňovat nebo nejste sám autor, pak porušujete zákon. Nezáleží zda je to online nebo mimo wz. Tímto prohřeškem se účet maže.
djtraged: Je to bolestný krok, ale dříve nebo později tento krok budeš muset udělat, pokud to s projektem myslíš vážně. Naskládané ranky se za pár týdnů převedou samy, jenom jim zpočátku musíš trochu pomoct, třeba i prostřednictvím sitemap.

Ovšem bez funkčního původního webu to půjde jen velmi těžko.
tomík: prave abych mohl zkontrolovat pritomnost souborů , tak bych se musel nejak dostat na ftpčko. Bohuzel se to nedaří, a ani z prostredí webzdarma. Nevim jak to admini na webzdarma delají, ale je mi divne aby smazali obsah ftp, zablokovali mi pristup ale ucet i s heslem mi na webzdarma nechali aktivni. Budu doufat, ze je to snad výpadek serveru nebo plánovana odstavka, snad :)
Se sitemap by to snad šlo, ale to bude pakec zase prekecavat desitky adminů aby s webem s PR 0 a SR0 vymenili odkazy, ze je to pro ne vyjimecna nabidka :)


Co rikate na to, kdyz si koupim domenu na rok a hostovat budu na ic.cz ,, ma s tim nekdo zkusenosti? Abych ale nedopadl nakonec jako tady ...
Zkusil jsem se přihlásit a pokud máš správně heslo, mělo by ti to normálně jít.

$ ftp stahni-cokoliv.kvalitne.cz@stahni-cokoliv.kvalitne.cz
Connected to stahni-cokoliv.kvalitne.cz.
220 ftp server ready
331 Password required for stahni-cokoliv.kvalitne.cz.
Password:
530 Login incorrect.
ftp: Login failed.
ftp>
nj, to mi pise taky i se spravnym heslem. Na ftp se nejde pripojit ani z prostredi weboveho prohlizece na webzdarma ...
Správce souborů na WZ není FTP. K přenosu souborů není doporučen, ale to už jistě víš.

Jestliže ti FTP píše "530 Login incorrect", tak máš špatně název serveru, uživatelské jméno nebo heslo.
Jasne neni doporucen, zkousel jsem ho jen abych mohl zkontrolovat soubory. Jak rikam, asi v 15:00 jsem se pripojil pres total commander, pohodka. Pak jsem sel kalit, rano (hm.. asi kolem obeda :) kontroluju diskusi a navstevnost - ouha, chyba 403 . Pripojuju se pres ftp, nic, pres web. rozhrani nic
Tak jsme se dostali o kus vpřed. Před chvílí jsi psal, že FTP ti vypíše 530 Login incorrect, teď pro změnu nevypisuje nic. Mně to však stále píše 530 Login incorrect. Asi proto, že mám špatně heslo :-)
Asi se spatne vyjadruju. Pri prihlaseni na ftp server pise 530 Login incorrect i kdyz vim, ze heslo a dalsi udaje jsou 100% správně. Kdyz jsem to zkousel pres webzdarma pres web. rozhraní, tak píše tohle:
Nemohu se přopojit k serveru stahni-cokoliv.kvalitne.cz:21 s uživatelem stahni-cokoliv.kvalitne.cz

Zkuste to znovu ...
Už jsem taky zažil, že měl někdo přepnutou klávesnici na US a v hesle měl YZ, zapnutý numlock nebo capslock, heslo uložené v TC a jiné nechutnosti.
Nj, problem je v tom, ze ja jsme s total commandrem nijak nemanipuloval . Mel jsem vse ulozene a pouzival stale a stale dokola, a z niceho nic je to v kašíi ...
A jeste je divne, ze v den ,kdy se mi nejde pripojit na ftp se mi stránky smazou.
Jestli jsi měl heslo uložené v TC, tak jsme možná u příčiny. Těmito hesly se totiž krmí různá zvířátka, která běhají po netu a posílají tato hesla např. do Číny. V zápětí jsou pak stránky modifikovány, aby rozesílaly další roztomilá zvířátka.
A co tedy radíš?
Myslim, ze to nebude zadny hackersky utok nebo tak nejak, protoze kdyby nekdo ziskal moje heslo, tak by ho vzapeti hned zmenil - ja se pod tim heslem ale stale prihlasuju na stranky webzdarma a muzu si jej libovolne menit. Problem je v pristupu na ftp
Havěti pracuji tak, že modifikuji soubory. Hesla nemění. Taky nemaji jak.
Doporučuji změnit si heslo a toto heslo si nechat pro sebe. Tedy neukládat do total commander.

A když jsme u toho nefungování. Nemá náhodou tvoje heslo nějaké háčky, čárky nebo nějaké paznaky? Pokud ano, pak je zde problém. Jde o rozdílnost kódování u klientů. WZ administrace jede na iso-8859-2 a tudíž hesla interpretuje v iso-8859-2. Snad. Windows klienty pak jedou většinou na win1250 nebo univerzálně utf-8. A každé kódování si znaky interpretuje jinak. Takže heslo funguje zde, ale už nemusí fungovat v FTP klientech.
Heslo bylo slozeno z 9 cislic. Radeji jsem ho zmenil , ale zadne hacky ani carky neobsahuje.