Mazání informací

Dobrý den. Jsem správcem internetových stránek boudaci.unas.cz. Na stránkách mám také počítadlo a návštěvní knihu vytvořené v php. Už delší dobu mám problémy s tím, že se mi tyto informace mažou ze souborů txt. Počítadlo už to dělá dlouho (od nuly počítám už po několikáté). Teď jsem ztratil také informace získáně z návštěvní knihy. Chtěl bych poprosit o radu, jestli se tento problém dá vyřešit a popřípadě jakým způsobem. Děkuji.
Tipl bych to na špatně napsaný skript.
Jak říkal Kit. Špatně napsaný skript nebo respektive špatně ošetřený skript.

Časté zápisy do souboru jsou problematické. Stačí, aby dva uživatele současně zapisovali do souboru a problém je na světě. Dochází ke konfliktu, při kterém dochází ke smazání obsahu souboru.

Jak tomu předejít? První možnost je ukládat do databáze. Druhá možnost je to ošetřit a to tak, že soubor zamknete. http://cz.php.net/flock
Ano, jsem si taky myslel, tak jsem se ho snažil kotolovat a všechno bohužel jsem tam žádnou chybu nenašel. Taky mi přijde divné, že by to měla být chyba ve skriptu, když to ze začátku šlo normálně a třeba ta návštěvní kniha se vymazala až teď (asi po 3 a půl měsíci).
Dobře. Zkusím to zapsat znovu. Děkuji. Ještě můžu se zeptat, kam mám zapisovat údaje když ne do souboru?
Už bylo řečeno: Do databáze.