FTP

Zdravím všechny co sem přišli. Hele mám takový problém s mejma stránkama. Dělám si to přez ten Total Commander a radši ještě s návodem, abych to nezkazil. Když si tam ale všechno vyplním, mělo by bejt spojení dobré. Nevím proč, ale mě se tam pokaždé napíše: Příkaz PORT selhal! Přesně tohle se mi tam píše a nevím co s tím. Prosím kdo bude vědět ať poradí co nejdřív.
» Zdravím všechny co sem přišli. «
Tebe taky zdravím.

» Hele mám takový problém s mejma stránkama. «
Začít rovnou dotazem je asi velký problém. Pochopitelně že sem chodí lidi, když mají nějaký problém. Proč tedy říkat něco, co je samozřejmé a automaticky předpoklad? Navíc takhle zdržuješ, všimni si, kolik času jsem asi tak spotřeboval na napsání téhle reakce. Neplýtvej cizím časem.

» Dělám si to přez ten Total Commander a radši ještě s návodem, abych to nezkazil. «
Tuhle větu bych raději přeformuloval, jinak by na tebe někteří puberťáci koukali s nefalšovaným úžasem a ti zbývající by tě chtěli vidět v Peříčku.

» Když si tam ale všechno vyplním, mělo by bejt spojení dobré. «
Mělo by… Takhle se nevyjadřuj. Pokud pracuješ s návodem, je přece předpoklad, že by to mělo fungovat, automatický, nebo ne?

» Nevím proč, ale mě se tam pokaždé napíše: «
Pominu-li dvě gramatické chyby v tak krátké větě, nepominu následující úsek:
» Přesně tohle se mi tam píše… «
Promiň, ale já ani nikdo další není vážně hluchý, aby se mu muselo vše cpát dvojmo, případně přes kopírák (což tady někteří tazatelé s oblibou dělají).

» Prosím kdo bude vědět ať poradí co nejdřív. «
Ta formulace je vážně bezva :) Kam spěcháš? Stejně ti tady každý odpoví RTFM a STFW.

Takže já bych dotaz zestručnil:
Dobrý den, nedaří se mi připojit se přes FTP v Total Commanderovi, hlásí to chybu Příkaz PORT selhal! Postupoval jsem podle návodu, ale nevím, kde mám chybu. Děkuji za radu.

A moje odpověď by zněla:
Dobrý den, ujistěte se, zda máte zaplý pasivní režim přenosu.
Hehe tady má zas někdo rejpavou :-)
Jojo, ale Nípal má naprostou pravdu !
Ale divim se mu, že ho to bavilo psát...
A mohl bys mi prosím napsat, kde to mám zapnout. V tom Total Commanderu se moc nevyznám.
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34
Jo díky. Už jsem to tam dal, ale stejně to mám zkurvený. Já si tu stránku rozdělil do oken a z nějakých důvodů se ty odkazy k těm stránkám změnily nebo co. Prostě mi to ukazuje stránku, kde jsou čtyři prázdný okna.
to sem nějak nepobral
Mike: to nejsi sám. Zapomněl jsem totiž pod svůj dlouhý příspěvek přidat jeden důležitý odkaz - http://stare.cz/otazky

Kristýnek: výjimečně jsem se rozhodl, že někoho pořádně zdrbu ;)