Chyba na WZ aneb "co mam delat?"

Chcu upravovat svoje stranky, ale kdyz se prihlasim a kliknu na "spravce souboru" tak se mi tam zacnou zobrazovat soubori nekoho uplne jinyho! Jinak na infu, mailu atd sem to porat ja, ale kdyz kliknu na "spravce souboru" tak me to jakoby presmeruje. ty cizi stranky muzu normalne upravovat (samozdrejme ze to nedelam, nejsem hajzl) ale nemuzu upravovat SVOJE stranky, coz me krapet sere

-co mam delat?!
Tak to jsem tu ještě neviděl. Že by chyba na straně WZ? Anebo jsi stále na svém účtě a máš tam jiný soubory, aniž by si o tom věděl?
vysvětlení Petra Bláhy se mi zdá pravděpodobnější, ale oboje je divné. Jestli je pravda co říká petr se dá zjistit třeba tak, že tam kam se dostaneš nahraješ stránku jakakoliv_stranka.htm, a pak zkusíš v prohlížeči adresu http://texty.nazory.cz/jakakoliv_stranka.htm. Jestli se zobrazí, má Petr pravdu a někdo ti to hacknul. Jestli ne, tak to je fakt moc moc divný.
Ta chyba se vytvorila kdyz sem vytvarel soubor naz.php, kdyz sem vytvoril soubor naz.php aj na te cizi strance tak me to jako magickou branou poslalo zase zpatky a ted uz je vsechno v poradku...

tajemstvi tohoto kouzla je stale nevysvetleno... (?)